Vacsora közben elkezdett remegni, majd percekkel később meghalt. Az orvosok diagnózisa mindenkit sokkolt!

A 17 éves Julio Macias Gonzales épp a családjával vacsorázott, maikor hirtelen rosszul érezte magát. Mire kiértek a mentők, sajnos a mexikói fiatalt már nem tudták megmenteni.

Görcsös rohamokat kapott, majd rángatózni kezdett, és eszméletét vesztette. A családja azonnal értesítette a mentőket, de sajnos már túl késő volt. A fiú a vacsora előtt a barátnőjével találkozott, ennek következménye pedig egy óriási szívás nyom volt a nyakán.

Az orvosok megállapították, hogy a halált a szívás következtében létrejött stroke okozta. A harapással egybekötött, szerelmes nyakszívás annyira erősre sikerült, hogy vérrögképződést okozott.

“A nyak kiszívása természetesen nem vezet minden esetbe stroke-hoz, de igen ritkán, mint például Julio esetében is, sajnos komolyabb következményei is lehetnek. Akik valamilyen genetikai, kötőszöveti betegségben szenvednek, vagy gyengébbek az érfalai, jobb, ha kerülik a szerelem ezen kinyilatkoztatási formáit” – állítják a szakemberek.

Nem ez az első ilyen eset, 2011-ben például egy 44 éves nő, szintén egy vérrög következtében, teljesen lebénult, miután a férje kiszívta a nyakát.

betöltés...