Meg sem tudott mozdulni a farönkön ragadt bagoly, de mikor megmentik nem is lehetne hálásabb!

Az állatok legtöbbször tartanak az embertől és nagy ívben elkerülik, de mikor segítségre van szükségük és egy ember próbálja szorult helyzetüket megoldani nem is kehetnének hálásabbak!  Az alábbi, Texas államban készült film is ebbe a kategóriába tartozik.

Craig Loving a golf klub karbantartójaként épp terepszemlét tartott egyik nap, mikor egy baglyot vesz észre, aki egy a tóban álló facölöpön ül. Elsőre úgy tűnt minden rendben van az állattal, de aztán Craig furcsának tartja, hogy hosszú ideje nem mozdul.

Úgy dönt odamegy hozzá, hogy megnézze mi is igazán a helyzet és ekkor jön, rá mi is történhetett. A madár ugyanis nem bírt mozogni, sem elrepülni, mivel egyik szárnya ugyanis beleakadt egy halászhálóba.

Craig nagy óvatossággal nekilát, hogy kiszabadítsa az állatot. Egy idő után sikerül is neki a halászhálót meglazítani és egy farúd segítségével egy fához segíti az állatot, aki nem is lehetne boldogabb, nem is mozdul meg pár percig, és még azt is engedi, hogy szárnyait nyitogassa a férfi!

Ránk nagy hatással volt, hogy ilyen bizalmi kapcsolat alakulhatott ki állat és megmentője között!

betöltés...