Az özvegy eladta egy férfinak néhai férje kerékpárját. Néhány nap múlva sírva rogyott össze a küszöbön, amikor EZT találta az ajtaja előtt

Alig hitt a szemének.

Jenna Myers nemrég egy Facebook bejegyzést posztolt, amiben elmesélte, hogy barátnője, Eva, akinek egy évvel ezelőtt elhunyt a férje, megvált a szívének kedves, de számukra szükségtelen tárgyaktól, hogy utána értékesíteni tudja a házat is, aminek egy részéből két fiát támogatja majd. Így férje kerékpárja is eladásra került.

Eva feltette a képet és a hozzá tartozó magyarázatot a Facebookra, és 20 dollárt kért érte. Egy férfi válaszolt is, és megírta, hogy érdekelné a kerékpár, de túl alacsonynak találja az árát, ad érte 50 dollárt. Az asszony furcsállotta ezt, de megköszönte, az üzlet megköttetett.

Néhány nappal később azonban az özvegy ezt a levelet és egy borítékot talált a küszöbön. Könnyekben tört ki a meghatottságtól. Milyen bámulatos, csodálatos tett és nemes gesztus egy idegentől.

Íme a levél:

„Kedves Eva. Ön eladta nekem néhai férje kerékpárját. Rájöttem, hogy nem az én méretem. Mint már mondtam, a bicikli értéke jóval több annál, mint amit ön kért érte. Eladtam 120 dollárért, mellékelem a megmaradó 70 dollár profitot, kérem, vegyen valami szépet a gyerekeinek.

Isten áldja,

Victor

betöltés...