Feleségét, lányát és unokáját is ugyanabban az esküvői ruhában kísérte oltárhoz a nagypapa

Ritka, hogy a nagymama, az anyuka és az unoka is ugyanabban az esküvői ruhában megy férjhez – viszont még ritkább, hogy mindhármukat ugyanaz az ember kíséri az oltárhoz. Ebben a családban ez történt.

Harold Travert az a megtiszteltetés érte, hogy három gyönyörű nőt is oltárhoz kísérhetett: az első feleségét, az idősebbik lányát és nemrégiben pedig unokáját, Juliát. Ráadásul mindhárom nő ugyanazt a csipkés menyasszonyi ruhát viselte Harold oldalán – írja a Huffington Post.

Amikor Julia először felpróbálta a nagymamája esküvői ruháját, teljesen el volt színeződve. Miután azonban a ruha átesett egy kis változtatáson, a lány elhatározta, hogy ezt fogja viselni az esküvőjén, 63 évvel azután, hogy a nagymamája, és 33 évvel azután, hogy az anyukája viselte.

Ebben a ruhában minden megvolt, amit akartam: V alakú nyakkivágás, vintage hatás és kedvesség. A nagymamámnak fantasztikus ízlése volt, nem meglepő, hogy a ruhája még mindig olyan trendi, mint az 1950-es években volt.

A ruhát elsőként Phyllis Jo Raymond viselte, akkor így nézett ki:

Az esküvői ruhát először viseli Julia nagymamája az 1950-es években

Az ő lánya, Susan egy kis extra csipkét adott hozzá, valamint megváltoztatta a harang alakú szoknyát, hogy a ruha esése lágyabb legyen.

Susan így sétált végig a padok között:

A ruhát Julia anyukája az 1980-as években viselte

Julia azonban drámaibb változtatásokhoz folyamodott. A ruha ujjait pántokra cserélte, szatént varratott a ruha derekára, valamint a nyakából és a hátából is több látszik az átszabott ruhában. Az oltárhoz persze őt is a büszke nagypapa kísérte…

Julia (is) gyönyörű menyasszony volt:

Julia 2016 márciusában viselte a ruhát

betöltés...