Az orvosok tíz éven keresztül nem tudják miért beteg a nő, a két férfi furcsa dolgot fedez fel

Képzeld el, hogy 10 éven keresztül valamilyen titokzatos betegséged van. Hosszú éveken keresztül érzékeled, hogy az egészséged egyre rosszabb, az orvosok pedig azt mondják, hogy nem tudják mi a bajod.

A 41 éves Kathi Wilson számára ez volt a valóság. Annyi időt töltött orvosi vizsgálatokkal és várakozással, hogy már meg sem tudta mondani. Minden egyes alkalommal remélte, hogy végre választ kap a kérdéseire.

Az évek során állapota egyre rosszabb lett, egy idő után már alig tudott járni. A nap nagy részét ágyban töltötte, fizikailag és értelmileg is fáradt volt.

Hosszú évek után aztán végre rájött, mi a probléma. Ezt azonban nem egy különleges vizsgálatnak köszönhette. Nem

Két férfi volt az, aki megmondta neki, mi a baja. Ez a két férfi pedig egy koszos kisteherautón érkezett…

10 évvel azután, hogy Kathi életében elkezdődött ez a rémálom úgy döntött, átalakítja a hálószobáját. Egy olyan helyet szeretett volna, ahol igazán meg tud nyugodni. Ezért megbízott két férfit, hogy alakítsa át a hálószobáját.

A fürdőszobáját is szerette volna átépíttetni, új kockaköveket és új csempét is szeretett volna. Amikor a bojler leszerelésére került sor, furcsa dolgot vettek észre.

A régi bojlert 10 évvel azelőtt szerelték be, de nem végeztek rendes munkát a szerelők ezért a bojlerből 10 éven keresztül mérges gáz szivárgott ki.

A két szerelő azonnal megértette, milyen komoly ez a probléma és azonnal elmondták Kathinak.

A nő számára hirtelen minden világos lett: ezért volt hát annyi egészségügyi problémája.

Két farmernadrágos férfi rájött arra, amit az orvosok éveken keresztül nem voltak képesek felfedezni. Kathi végre tudta, mivel áll szemben.

A hölgy szerencsére már jobban van, ismét energikus, bizalommal tekint a jövőbe. Végre azt az életet éli, amit eddig is szeretett volna.

Szerencsére egyre jobban érzi magát! Képzeld el mi történt volna, ha nem dönt úgy, hogy felújíttatja a fürdőszobáját? Téged is meglepett ez a történet? Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal és családoddal, hogy ők is olvashassák Kathi történetét.

betöltés...