Elaludt az anya szoptatás közben: Minden szülő rémálma, ami utána történt

Történetével másokat szeretne figyelmeztetni.

Véletlenül elaludt

Egy fiatal édesanya, Rowan Leach szívszorító történetével figyelmezteti a kismamákat, hogy velük ne történhessen meg az eset. A 20 éves nő 6 hetes kisbabáját szoptatta az éjszaka közepén, amikor véletlenül elaludt. A friss anyuka órákkal később, csak másnap reggel ébredt fel, amikor meglátta, hogy kisfia eszméletlen és arccal lefelé fekszik az ágyon. A nő azonnal hívta a mentőket és megpróbálta újraéleszteni a babát.

Daily Pics (@picsdailyfc) által megosztott bejegyzés,

Erre ébredt

A fiatal édesanya hiába próbálkozott, az ő és a kiérkező mentősök kísérletei is sikertelenek voltak, a kisfiú meghalt. A hatóságok még mindig vizsgálják az esetet, és keresik a magyarázatot arra, vajon mi történhetett a kis Hadley utolsó óráiban. A nő elmondása szerint arra emlékszik, hogy etetésnél a baba még a hátán feküdt Leach ágyában, de mikor felébredt, a gyerek arccal lefelé volt a párnán.

Daily Pics (@picsdailyfc) által megosztott bejegyzés,

Nem ő az egyetlen

A rendőrség egyelőre nem talál semmilyen gyanús körülményt, és a gyermek halálának okát sem tudták megállapítani. Leach egyébként egyedül nevelte a kisfiát, így nem volt senki, aki felébreszthette volna. Azonban nem ő az egyetlen, akinek ilyesmit kellett átélnie. Az elmúlt öt évben csak Nagy-Britanniában 133 csecsemő halt meg hasonló okokból kifolyólag.

Daily Pics (@picsdailyfc) által megosztott bejegyzés,

betöltés...