Szendvicses zacskóba csomagolta az újszülöttet egy orvos. Ha megtudod miért, könnybe lábad a szemed!

A kislány alig huszonnyolc hetesen jött világra, miután az orvosok sürgősségi császármetszést hajtottak végre az édesanyján, ám ami ezután történt, attól könnybe lábad a szemed!

A kis Pixie orvosai az életét mentették meg, miután észrevették, hogy a baba egyszerűen nem nő és képtelen súlyt felszedni. Amikor a császármetszés során kiemelték édesanyja méhéből, alig több, mint fél kilót nyomott csupán. A baba annyira kicsi volt és törékeny, hogy azt sem élte volna túl, amíg az intenzívre viszik, ha egyik orvosának nem támad egy furcsa, ám annál hatásosabb ötlete.

Pixie-t egy sapkába, majd egy szendvicses zacskóba csomagolták, ezzel tartva melegen, amíg a nővér el nem ért vele az inkubátorig. A kislány aprócska termete ellenére hatalmas harci szellemmel rendelkezett, amikor szinte senki nem hitte volna, hogy túlélheti, ő fejlődött és nőtt tovább, öt hónappal később pedig végre először édesanyja is a karjában tarthatta. Pixie az orvos leleményességének és gyors gondolkodásának köszönhette az életét, ami nélkül szinte azonnal meghalt volna.

betöltés...