“Minden pasinak legyen nagy…” – Mélyinterjú egy szórakozóhelyen

Manapság nehéz rátalálni a megfelelő párra, hiszen az értékesebb lányoknak már megvan a kiszemeltje, aki pedig egyedül van, az sokszor nem lehet véletlen. Persze lehet, hogy épp az igazira vár ő is, tehát mindenképp érdemes tenni egy próbát.

Nem nagy az igény a tökéletes barátnőre. Egy bányában ne jöjjön fel tőle a szén, legyen humoros és persze megbízható. Vásárló körútján ne a mi hitelkártyánkat húzgálja a boltok leolvasóin, és ne játssza a kismacska szerepét, aki többet nyávog, mint dorombol. Legyen tüzes és járjon ő is kedvünkben.

Maci, a volt Való Világ szereplő, aki most a lemezek pörgetéséből keresi kenyerét, az Ibiza nevezetű szórakozóhelyen pár kanyar után faggatni kezdte a fiatalokat. Főleg arra volt kíváncsi, hogy mire vágynak a mai fúk és lányok egy párkapcsolatban. Mi a fontos, ki mennyire tud főzni, mi a véleményük a pénzre hajtó és páváskodó fiatalokról. Egy jó lisztes palacsinta recept mellett megismerjük a székelykáposzta erdélyi eredetét, hogy a lányok iPhone-ra vágynak, és szeretik, ha egy fiúnak minden nagy. A többit a videóban, mert megéri!

betöltés...