10 tanulmány ami bizonyítja hogy a tudat megváltoztatja a fizikai valóságot.

Nikola Tesla mondta jól: „Attól a naptól kezdve, hogy a tudomány nem fizikai jelenségeket fog vizsgálni, nagyobb lesz a fejlődés egy évtized alatt mint a létezése óta eltelt századok összességében. Az Univerzum valódi természetének megértéséhez energiában frekvenciában és vibrációban kell gondolkodnunk.”

A tudomány akkor működik a legjobban ha harmóniában van a természettel. Ha ezeket a dolgokat összerakjuk, akkor felfedezhetünk olyan technológiákat amit csak akkor valósulhatnak meg ha bolygón levő tudatosság azt befogadni képes, mint például a szabad energia.

A tudat a valóban megváltoztatja a fizikai valóságunkat ezért a bolygón bekövetkező változások fontos kelléke.
A szeretet gondolatai, imák, jó akarat, a gyógyítani/gyógyulni akarás mind nagyon hasznos dolog lehet annak megváltoztatásában ami felé azt irányítod. Ezek a koncepciók ha tömegesen alkalmazzuk, egy és ugyanazon érdeket képviselve, segíthetnek megoldani társadalmi problémákat de akár egyéni szinten is jobbá teheti az életünket. Amikor a tudatunk egybeolvad és mindenki “ugyanazon a szemen keresztül” látja majd a világot, akkor fogjuk a világot magunk körül igazán megváltoztatni. Azt hiszem jelenleg ennek a folyamatnak a részesei vagyunk.

A tudósok, legfőképpen fizikusok már egy ideje kutatják az emberi tudat és az anyag közötti kapcsolatot. Előzőleg úgy hitték hogy a Newtoni anyagi univerzum a fizikai valóságunk alapját képezi. Ez akkor változott meg amikor a tudósok kezdtek rájönni arra, hogy a világegyetemben minden energiából áll. A kvantumfizikusok felfedezték, hogy a fizikai atomok apró energiaörvényekből állnak amik folyton forognak és rezegnek. Az anyag a legkisebb szinten energiából épül fel, és a tudat kapcsolatban van vele, sőt az emberi tudatosság nem csak hogy megváltoztatni képes azt, hanem átalakíthatja azt.

Az elképzelés miszerint az Univerzum nem fizikai részekből áll, hanem az immateriális energiahullámok összefonódásából áll Max Planck, Werner Heisenberg, és Albert Einsteintől valamint másoktól származnak.

1. A kétréses kvantum kísérlet.
A kvantum kétréses kísérlet nagyszerű példája annak, hogy miként tudja a tudat megváltoztatni a fizikai valóságot. Egy potenciális revelációja ennek a kísérletnek az hogy “a megfigyelő hozza létre a valóságot”

Ebben a kísérletben fotonokat figyeltek meg, aminit két keskeny résen áthaladtak. Amikor mindkét rés nyitva volt akkor kirajzolódtak az interferenciasávok. Ez akkor is bekövetkezett ha nem sok, hanem csak egy foton haladt át a kísérleti berendezésen egy időben. Amikor a fotont rajta akarták kapni, hogy melyik résen halad át, akkor mintha tudta volna a foton, hogy figyelik így nem rajzolódott ki az interferencia mintázat. A megfigyelés ténye, a tudat jelenléte megváltoztatta a fotonok viselkedését. Ez közvetlen megfigyelése volt a tudat és a fizikai valóság közvetlen kapcsolatának.

2. Pszichokinézis kísérletek
A pszichokinézis az a képesség, hogy gondolattal biológiai vagy fizikai rendszereket vagy folyamatokat változtassunk meg. 2004-ben egy, az Amerikai Egyesült Államok Légiereje által végrehajtott kutatásának dokumentumait nyilvánossá tették aminek címe Teleportation Physics Study amit Eric Davis PhD írt és amiből kiderül, hogy a pszichokinézis és más parapszichológiai jelenség is szigorú tudományos vizsgálatok tárgyát képezték. A dokumentumok beszámolnak arról, hogy bizonyos egyének képesek voltak fémtárgyakat (villák, kanalak) fizikai erőkifejtés nélkül meggörbíteni vagy deformálni.

3. Globális tudat kísérlet/véletlenszám-generátorok
A globális tudat projekt az amerikai princeton egyetem egy kísérlete. A kísérlet a világ rengeteg pontján elhelyezett hardveres véletlen-számgenerátorok kimenetelét nézi, immáron 15 éve. Azt vizsgálják, hogy a világon a különböző helyeken tapasztalható tömeges emocionális töltetek megváltozása befolyásolja-e a véletlen-számgenerátorok kimenetét; azokban vajon megmutatkoznak-e mintázatok. A kutatók azt találták, hogy a nagyobb események mint például egy közszereplő halála, vagy 9/11 hatására az adatokban jól megfigyelhető mintázat alakul ki. Hasonló eseményeken hasonló mintázat. Ez komoly kérdéseket vetett fel a tudatkutatások terén.

4. Távolbalátás kísérletek.
A távolbalátás az egyének olyan képessége, mellyel távoli földrajzi helyeket írnak le, akár több százezer kilométer távolságra a saját fizikai helyüktől. 1995-ben a CIA nyilvánossá tett egy dokumentumot amiből kiderült, hogy távolbalátás kísérleteket folytatott.
A kísérletek alatt bizonyos emberek képesek voltak leírni történéseket, embereket, tárgyakat amik olyan szobákban voltak, ami az Ő fizikai helyüktől nagyon távol estek. Az a tény, hogy az ember képes a tudatát távoli helyekre kivetíteni önmagában is érdekes.
A kísérletben Ingo Swann képes volt arra, hogy pontos leírást adjon a Jupiter gyűrűiről mielőtt a NASA pioneer szondája azt lefényképezte volna.

5. A víz fizikai struktúrájának megváltozása a gondolatok hatására

A vízzel folytatott kísérletek kimutatták, hogy az emberi gondolatok hatással vannak a vízre. Az alternetív orvoslásban ez a kérdés igen komoly, hiszen a testünk 70\%-a víz. Ha képesek vagyunk hatni a vízre a gondolatok által, akkor közvetetten a testre is hatással lehet. A kísérletek kimutatták hogy a jégkristályok a gondolatok hatására szimmetrikusabb, esztétikusabb alakot vesznek fel, míg negatív gondolatok hatására, rendezetlen formát öltenek.

6. A placebo hatás
Bizonyított, hogy képesek vagyunk hatni a testünkre ha hiszünk bizonyos dolgokat. A placebohatás egy mérhető, érzékelhető, és megfigyelhető javulás a beteg állapotában mindenféle gyógyszer nélkül. Segítségével a beteg a gondolatait használva javulást érhet el az állapotában.

A Baylori egyetem (Waco, Texas) orvosai elvégeztek egy kísérletet, olyan betegekkel akiknek súlyos térdfájás volt a problémájuk, és segíteni csak műtéti úton lehetett rajtuk. Az orvosok a betegeket három csapatba sorolták. Az egyik csapat hagyományos ellátást kapott; megműtötték a térdüket, és kimosták a térdizületek közül a gyulladást okozó minden anyagot, majd összevarrták a sebet. A második csapat is hagyományos műtéten esett át, ők artroszkópos térdműtétet kaptak. A harmadik csoportot nem műtötték meg, csak a beteggel hitették azt el. Műtétet színlelve sebet ejtettek a térden, majd összevarrták a sebet azt a látszatot keltve hogy valóban műtéti beavatkozáson esett át.
A placebo csoport pontosan úgy javult mint azok akiket valóban megműtöttek.

7.Teleportáció
A kínai nemzetvédelmi minisztérium tudományos szigorral kutatta a teleportáció lehetőségeit. 1981-ben a Kínai Ziran Zazhi-ban (természet folyóirat) publikáltak egy bizonyos Some Experiments on the Transfer of Objects Performed by Unusual Abilities of the Human Body címmel ami Magyarul annyit tesz, Néhány kísérlet Objektumok teleportálására az emberi test nem hétköznapi képességei által. Ebben a tanulmányban a „tehetséges gyermekek” képesek voltak tárgyakat, órákat, rádió-adóvevőket sőt élőlényeket, mint legyeket egyik helyről a másikra teleportálni.
1990-ben egy hasonló kísérlet keretei között, nagy sebességű képrögzítést használva képesek voltak a tudósok dokumentálni bizonyos objektumok teleportálódását.

8.A szív tudománya
A szív generálja az emberi test legerősebb elektromágneses terét. A tudosok kimutatták hogy ebben az elektromágneses erőtérben változás áll be, ha az érzelmeink megváltoznak. Szó szerint sugározzuk az érzelmeket a szív erőtere által és ez hatással lehet azokra is akik a társaságunkban vannak.

9-10 és még több
Rengeteg olyan kísérlet és tanulmány született az évek során amik bizonyítják hogy a tudat képes megváltoztatni a fizikai valóságot. Az ilyen paraképességek kutatása nagyon fontos szerepet tölthet be a jövőben, mind az emberiség és mind pedig egyéni szempontból is. A következő linken egy gyűjtemény érhető el, amiben a tudat és az anyag kapcsolatával kapcsolatos kutatások vannak összegyűjtve.
Kattints ide további kísérletekhez.
Ahhoz hogy megváltoztassuk a bolygót és ezt a valóságot meg kell találnunk a belső békét, és kolektív módon egy tudatként munkálkodva a közös célunk felé. Ehhez a szeretet és a hála szívből megélt érzése nélkülözhetetlen.

betöltés...