Flört vagy igaz szerelem vár rád ősszel? – Nagy Őszi Szerelmi Horoszkóp

Elköszönt a nyár, búcsút kell vennünk a forró napsütéstől, a finom koktéloktól és a strand is várat magára egy ideig. Ugyanakkor érkeznek a forró csokik, az ízletes borok, és a flörtről sem kell lemondanod. Szeretnéd tudni, hogy mire számíthatsz a szerelemben az elkövetkező hónapokban? A csillagok most elárulják, hogy flört, netán szerelem vár rád az ősszel!

Kos

Tüzes, forró szenvedély buzog benned. Tele vagy tettvággyal. Nem igazán rajongsz a komorabb, hűvösebb őszi hónapokért. A te valódi lételemed a napsütés, a forróság, a cselekvés. Mégis, próbáld megtalálni a passzív nyugalomban a harmóniát. Engedd magadhoz közel az őszi szépséget is. Valahol, messze, a novemberi hónap egyik átlagos napján, valaki el fogja rabolni a szívedet. Nem is akarsz szerelmes lenni, ez csupán csak megtörténik veled és nem többé nem ereszt.

Bika

Nyugodt vagy, kiegyensúlyozott és harmonikus. Te sosem sietsz sehova, mindig megvárod, míg hozzád érkeznek meg a dolgok. Noha a te valódi időszakod a bimbózó virágok és rügyező fák ideje, mégis, ez az ősz is tartogat számodra meglepetéseket. Noha nem látszik rajtad, belül te is romantikus típus vagy, amely olykor felülírja a józanságodat. Egy, szeptemberi vagy októberi külföldi utazás alkalmával eléd toppan egy rég nem látott ismerős. Akár több is lehet belőle.

Ikrek

Számodra nem létezik olyan kihívás, amelyet ne szeretnél sikeresen teljesíteni. Mindened a szellem, a tudás, a folyamatos információéhség. Ősszel sem vagy egy otthonülő, elvonuló típus, aki csöndesen olvas egy sarokban. Buliról bulira jársz, fáradhatatlanul. Esernyővel és papírszatyorral a kezedben, egy esős őszi délelőttön hozzád is bekopogtat az ősz egy kellemes flörttel. Talán egy könyvtárban folytatjátok, és talán azután pedig egy kávézóban, kellemesen beszélgetve.

Rák

Érzéki vagy, de rendkívül érzékeny. Kissé befelé forduló, magányos típus. De az a fajta magányos típus, aki mindennél jobban vágyik a szeretetre, a csalás és az otthon melegére. Nyáron talán kusza volt néhány dolog, noha sikeres voltál. Ám a halkan betoppanó ősz észrevétlenül elhozza számodra is a megnyugvást. Házasság sem kizárt az októberi és novemberi hónapokban. Szívesen fészkeled majd be a szerelmeddel magad otthon egy takaró, film és forró kakaó társaságában.

Oroszlán

Aktív vagy, cselekvő és tele a Nap energiával. Nem igazán rajongsz az esős és mások számára szürkének titulált őszi hónapokért. Kissé unalmasnak és lassúnak véled ezt az időszakot, pedig a szeptember és október csöndje után, egy új és felkavaró, szenvedélyes időszak jön el a novemberi hónapban. Még nem tudni, hogy egy új kolléga, netán egy utazás, vagy régi ismerős személyében, de mindenképpen egy izgalmas kalandra számíthatsz. Csak rajtad áll, hogy azután mi lesz belőle.

Szűz

A Szűz nyárvégi szülötteinek szerelmi élete igencsak bonyolulttá válik az ősz első felében. Régi kapcsolataid élednek újjá, és régi szerelmek kapnak lángra újra. Hányódsz majd, régi és új helyzetek között, de végül sikerül meghoznod a legjobb döntést. A szeptemberben született Szüzek szerelmi élete ezzel szemben nyugodt és kiegyensúlyozott, mondhatni révbe érsz, akár még házasságot is hozhat a késő ősz. Nem kell félned semmitől, a karácsonyt biztosan párban töltöd.

Mérleg

Szeretsz a szerelembe szerelmesnek lenni. Maga vagy a női Don Juan, netán Casanova, szintén női kiadásban. Hódításaidnak se szeri, se száma, és nem lesz ez másképp ősszel sem. Fürtökben csüngenek rajtad a szerelmes férfiak, akik egyetlen pillantásodért mindent megadnának. Komoly kapcsolat nem valószínű, hogy kialakul bármelyik flörtödből ugyan, de mégsem leszel emiatt boldogtalan. Udvartartásod egész ősszel végig marad, te pedig sütkérezhetsz a csodálat fényében.

Skorpió

Szenvedélyes vagy és akaratos, csökönyös és megzabolázhatatlan. Kapni akarsz, de tudsz adni is. Ám az adásért cserébe a mindent várod. Féltékenységed és bizonytalanságod fel fog erősödni az őszi hónapokban, mivel egy számodra fontos ember körül felbukkan egy rég nem látott ismerőse. November azonban megnyugvást hoz a szerelmi életedben, addig soha nem látott módon, valahogy minden a helyére kerül. Helyükre kerülnek a dolgok, végre hátradőlhetsz.

Nyilas

Fontos számodra a szabadság, bár, ha valódi értelemben vett társra találsz, hajlandó vagy engedni ebből. Az ősz számodra kalandos lesz, izgalmakkal teli időszak elébe nézel. Akár egy utazáson, akár a munkahelyeden, de az Igazi eléd fog toppanni, és nem ereszt majd téged. Eleinte tiltakozol az érzéseid ellen, félsz, hogy béklyóba kerülsz, de aztán hagyod, hogy sodródj az árral. Az egyik legkülönösebb és legcsodálatosabb ősz következik most el a számodra.

Bak

Komor vagy és fanyar, remek, szarkasztikus humorral. A forró nyári hónapok és egy kisebb flört után, várod a betakarítást. Akárcsak az érett szőlőt és a jó bort, úgy fogja az ősz számodra a szerelmet is tálcán kínálni. Zárkózott vagy és bizalmatlan, de az október második felében érkező idegen talán képes lesz hozzád közel férkőzni. Nem tudni még, mivé érik majd ez az ismeretség, de mindenképpen nyomot fog hagyni benned. Egy biztos, az idei őszt nem fogod egyhamar elfelejteni.

Vízöntő

Imádsz fejest ugrani mindenbe, ami új, ami más, ami izgalmas. Mindegy, csak változzon valami. A mottód, csupán a változás az, ami örök. Ezen az ősszel sem lesz hiány kalandokban, flörtökben, extrém programokban. Sokan fognak legyeskedni körülötted, de te nem szeretnéd még lekötni magad túlzottan. Vidám vagy, tele energiával, az aranyló őszt is izgalommal várod. Noha a nagy szerelem még várat magára, izgalmas flörtökben lesz részed, és te ezt egyáltalán nem is bánod majd!

Halak

Érzékeny vagy, finom és törékeny. Introvertált személyiség, aki mégis a társaság középpontja. De nem úgy, egészen máshogy, egészen különösen vagy a középpont. Talán ott sem vagy, mégis mindenhol jelen. Szereted magadba szívni az összes évszakot, és nincs ez másként az ősszel sem. Sok eseményre leszel hivatalos, sokan akarnak majd megismerni téged, mégis, az Igazi egy spontán helyzetben botlik majd beléd. Nem, ne félj, pontosan fel fogod ismerni ezt a pillanatot.

betöltés...