Celine Dion hamarosan férjhez megy – így néz ki az énekesnő 33 éves szerelme

Rátalált a szerelem Celine Dionra? Úgy néz ki, hamarosan férjhez megy a világsztár!

A kanadai énekesnő úgy gondolja, hogy még ad egy esélyt a szerelemnek, és 50 évesen férjhez megy egyik táncosához, a 33 éves Pepe Munoz-hoz – legalábbis erről számolt be a Globe magazin egy titkos forrásra hivatkozva, aki közölte azt is, hogy az énekesnő már úgy érzi, hogy ismét részese lehet a szerelemnek, és Pepe-vel való kapcsolata egy új szintre emelkedhet.

A forrás szerint Celine és szerelme remekül kijönnek egymással, alig várják, hogy együtt lehessenek és házhoz rendeljenek különböző ételeket. Imádnak közösen táncolni, a kedvenc táncuk a salsa. Pepe pedig végtelenül romantikus, aki mindent megad Celine-nek.

És ez fordítva is igaz!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A little holiday never hurt nobody. Tour is over y’all #celinedion #celinedionlive #asia #australia #fashionillustrator #fashionillustration #stylist #oliverpeoples #sydney #bondibeach #kangaroo #luna

Pepe Muñoz (@p.e.p.e.munoz) által megosztott bejegyzés,

.

Nemrég Pepe egy interjúban úgy nyilatkozott, hogy Celine mindig mindenben támogatja őt, főként akkor, mikor nehéz időszakokat kellett átélnie élete során. Miután az énekesnő megtudta, hogy Pepe jól rajzol, mindent megad fiatal szerelmének, hogy fejlődjön, tanuljon, és megvalósítsa az álmát.

“Számíthatok rá, és ez remek érzés. Ha valakivel beszélni akarok, ő az első ember, akinek beszámolok a dolgaimról” – nyilatkozta a férfi.

.

Celine férje, Rene Angelil 2016-ban, 73 éves korában, rákban vesztette életét. Akkor az énekesnő úgy nyilatkozott, hogy ő mindig Rene felesége fog maradni lélekben, és tudja, hogy férje igazán sosem hagyja magára. “Rene volt életem szerelme” – mondta Celine. Kettejüknek három gyerekük született, a 17 Rene-Charles és a 7 éves ikrek, Eddy és Nelson.

betöltés...