Sztárok, akikről nem sejtette, hogy van egy ikertestvérük

Tele vannak velük a lapok, mindenki ismeri az arcukat, de azt csak nagyon kevesen tudják, hogy egy ikertestvérrel nőttek fel. Olyan színészeket gyűjtöttünk egy csokorba, akikről valószínűleg még csak nem is sejtette, hogy van egy ikertestvérük.

SCARLETT ÉS HUNTER JOHANSSON

A harmincegy éves szőke világsztár ikertestvére, Hunter három perccel később született, mint híres nővére. A jóképű ikertestvér rendszeresen kíséri el a vörös szőnyegre a Bosszúállók-filmek Fekete Özvegyét megformáló színésznőt, aki külsőre szinte egyáltalán nem hasonlít öccsére. Hunter tizenkét évesen megpróbálkozott a színészettel, és szerepelt a Manny és Lo című filmben, amelyben Scarlett Johansson játszotta ez egyik főszerepet. Hunter azonban hamar felhagyott a színészkedéssel és hivatását a politikában találta meg. Sokáig Barack Obama kampánystábjában ügyködött és ő mutatta be az elnököt nővérének is.

ASHTON ÉS MICHAEL KUTCHER

Kevesen tudják, hogy a Két pasi – meg egy kicsi jóképű sztárjának is van egy ikertestvére. Michael pár perccel bátyja után született oxigénhiányos állapotban, amelynek következtében agykárosodást szenvedett. Az orvosok nem gondolták, hogy Michael életben marad, ő azonban rájuk cáfolt. Főleg mozgásszervi nehézségei vannak, az egyik fülére majdnem teljesen süket, kétszer műtötték szürke hályoggal és tizenhárom éves korában szívátültetést hajtottak végre rajta. Michael manapság értékesítőként dolgozik, feleségével három gyereket nevelnek, és híres bátyját tartja a legjobb barátjának, aki mindig arra ösztönözte, hogy betegsége ellenére is teljes életet éljen.

GIOVANNI ÉS MARISSA RIBISI

A Gengszterosztag és a Ted-filmek sztárja is iker, lánytestvére pedig szintén színész. Marissa nyolcéves kora óta színészkedik, első komoly filmszerepét pedig a Tökéletlen idők című filmben kapta Matthew McConaughey oldalán. Későbbi karrierje nem alakult annyira szerencsésen, mint ikertestvére pályája, és a színészkedés mellett hamarosan forgatókönyvírásba, valamint divattervezésbe kezdett. 2007-ben megalapította saját divatmárkáját, amelynek bátyja az egyik legnagyobb rajongója. Marissa a színészkedéssel sem hagyott fel, legutóbb a Spencer szerint című vígjátékban láthatta a közönség.

EVA ÉS JOY GREEN

A csodaszép egykori Bond-lány ikertestvére, Joy egészen más hivatást választott, mint nővére, aminek a Sin City: Ölni tudnál érte sztárja kifejezetten örül. Eva Green szerint ikertestvérével egyáltalán nem hasonlítanak egymásra, már ami a személyiségüket illeti, mert arcvonásaik azért elárulják, hogy testvérek. A színésznő egy interjúban beszélt arról, hogy gyerekkorukban rengeteget harcoltak egymással, egészen csúnya módokon bántották a másikat, és szerinte, ha mindketten a színészi pályát választották volna, elképesztő vetélkedés vette volna kezdetét. A Green-lányok ma már jól kijönnek egymással, Joy lelkesen gyűjti a testvéréről megjelent újságcikkeket, és férjével együtt lovakat tenyészt vidéken.

KIEFER ÉS RACHEL SUTHERLAND

A 24 sztárja hét perccel idősebb ikertestvérénél, és kettejük közül ő hozta össze a látványosabb és botrányosabb életutat. A Sutherland-ikrek Londonban születtek, ahol édesapjuk, Donald Sutherland épp egy filmet forgatott. Kiefer egy interjúban beszélt arról, hogy édesanyjuk, Shirley Douglas a kezdetektől fogva külön személyiségekként kezelte őket, sosem öltöztette őket egyforma ruhákba, és hagyta, hogy megtalálják a saját hangjukat. Kiefer a színészi karrier mellett botrányos viselkedésével is folyton felhívja magára a figyelmet, míg ikertestvére, aki producerként szintén a filmszakmában dolgozik, a színfalak mögött találta meg a boldogságot.

VIN DIESEL ÉS PAUL VINCENT

A Halálos iramban-filmek sztárja szintén iker, és a bulvárlapok éveken át jelentettek meg fotókat ismeretlen férfiakról, mondván, hogy megtalálták a reflektorfénytől irtózó testvért. Vin Diesel nemrég megelégelte a találgatásokat és ő maga mutatott egy fotót, amelyen ikertestvére és autóbalesetben elhunyt jó barátja, Paul Walker látható. A Diesel-testvéreket édesanyjuk és drámatanár nevelőapjuk nevelte fel, és Paul is a filmiparban találta meg a hivatását. Vágóként és hangmérnökként dolgozik.

betöltés...