Szeptember 28-án itt a VÉRHOLD. Ezért lesz NAGYON fontos esemény a teljes holdfogyatkozás!

Szeptember 28-án, hétfőn a Holdat teljesen el fogja takarni a Föld árnyéka, de nem fog sötétségbe borulni, hanem narancssárgás, vöröses színűvé fog válni. Ettől nem kell megijedni, sőt szerelemre, az emberi kapcsolatok erősödésére, lelki harmóniára és a pozitív változásokra számíthatunk.

Idén ez a második teljes holdfogyatkozás, az első még április 28-án volt.

A mostani égi jelenség elsősorban a kapcsolatainkra lesz nagy hatással. Ezen a napon olyan energiák kerítenek hatalmukba, amelyek segítenek választ adni a kapcsolatainkban felmerülő kérdésekre, emellett hozzájárulnak ahhoz, hogy új alapokra helyezhessük ezeket a relációkat, és teljesen újra értelmezhetjük, hogy kivel, hányadán is állunk.

A csillagjósok értelmezései szerint a holdfogyatkozásoknak 3 nagy értelmezésük van: a valakihez/valamihez való KÖZELEDÉS, a VÉG, és az ÁTALAKULÁS. Ezen a napon választ kaphatunk a problémáinkra, ha döntést hozunk, az energiák segítenek a felvilágosításban, hogy jól cselekszünk-e, vagy sem.

Ez az időszak alkalmas arra, hogy magasabb lelki fejlődési szintre jussunk, és új fejezetet kezdjünk az életünkben.

A Kos és a Mérleg csillagjegyek hatása alá kerülünk, amelyet többféleképpen is érzékelni fogunk. Először is sokkal tisztábban fogunk tudni gondolkodni, tisztábban látjuk majd önmagunkat, érzelmeinket, és megértjük azt, hogy idővel az érzéseink átalakulnak, változnak, fejlődnek. A szerelem sohasem ér véget, csak idővel másként fest majd, más lesz. Júliusban a Vénusz nem volt jó hatással a kapcsolati karmánkra, de ez az időszak a végéhez közeledik. Most eljön az idő, hogy tudatosítsuk magunkban, hogy mire van igazából szükségünk, mi kell ahhoz, hogy szerelmi kapcsolatunk még jobban működjön.

Ha eddig voltak kételyeink a kapcsolatunk tartósságáról, jövőjéről, akkor ezen a napon választ kapunk a kérdéseinkre. Az Univerzum segít ebben, viszont csak azok a személyek képesek a jeleket értelmezni, elolvasni, akik kellően nyitottak.

A kapcsolataink újraértelmezésében segít a Júnó kisbolygó, és a Szaturnusz is erős köteléket teremt azon két ember között, akik úgy érzik, hogy örökre együtt maradnak.

Szeptember 28-án gondoljuk végig, hogy kihez milyen kapcsolat fűz, és mélyítsük el ezen érzelmeket, a szeretet kifejezésének és az ölelés erejével.

betöltés...