Hogyan tüntesd el a mitesszereidet egy másodperc alatt? Íme a videó!

A mitesszer egy kisméretű dudor, amely a bőrön jelenik meg az eltömődött szőrtüszők miatt. A felülete sötét vagy fekete. Ezekből később pattanás nőhet ki. Ezt gondolom mindenki tudja… Kevés ember van a világon, aki Sokak szerint kielégítő érzés, amikor a mitesszerek “kipattannak” a bőrből.

A mitesszerek

A mitesszerek fekete kis dudorszerű pöttyök, amik általában az orron, orrtőben, állon, néha a homlokon, esetleg az orcarészen jelennek meg. Igazából nyitott eltömődött pórusok (nyitott komedók), nem-gyulladt aknészerűségek, amik nem okoznak pirosságot vagy váladékozást, de borzasztó zavaróak tudnak lenni. És hogy miért tömődhetnek el a pórusaid, és ölthetnek fekete színezetet? Ennek oka leginkább a faggyúmirigyek túlzott olajtermelése.

Nem szégyen

Sokan néznek videókat az ilyen mitesszerek kipukkanásáról. Általában, akik megrögzötten odafigyelnek a tiszta arcbőrre, azok ezek a videók megnyugvással töltik el.

Mennyire kielégítő?

Annyira, hogy számtalan videó kering a neten ilyen témában. Van aki szerint undorító…van, aki szerint jó ilyet nézni…

Jöjjön egy eléggé “drasztikus” videó a témával kapcsolatban….

Most, hogy tudod, hogyan kell csinálni, menj a fürdőbe és próbáld ki Te is! Ha jól csinálod…működhet.

Valójában meglehetősen fájdalmas ez a technika. Jacob-nak is könnybe lábadt a szeme miután megcsinálta. Sőt! Napokig úgy érezte, mintha nem kapna levegőt az orrán. Szóval ne próbálgassuk sokszor…

Mit mondanak a bőrgyógyászok?

Az akne elleni küzdelem irritáló. Mindig újabb és újabb módszerekkel próbálunk megszabadulni tőlük. Jacob-nak könnyű dolga volt, de ez nem minden esetben működik. Nem feltétlenül jó, ha összenyomják a mitesszereket. Számtalan egyéb technika van az eltávolításukra.

Mit gondoltok a dologról? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

betöltés...