Átszinkronizálták Fluimucil Ábelt! Ilyen lett

Csoda történt. A legidegesítőbb magyar reklámban kicserélték a szinkront és olyan lett, hogy egyszerűen nem hiszünk a fülünknek.

De miért?

Nincs ebben az országban olyan ember, aki ne küldte volna már el melegebb éghajlatra szegény Ábel karakterét megformázó kisfiút, a Fluimucil reklámban. Az elmúlt pár hónapban végigasszisztálhattuk, ahogy két generációval is értetlenkedik Ábel, mindezt megfázva. Úgy gondolom, hogy marketing szempontból ez a reklám csillagos ötös, hiszen mindenki erről beszél, beszélt és nincs is olyan ember, aki ne látta, hallotta volna legalább egyszer. Azonban a napokban valami olyasmire lettünk figyelmesek, amire egyáltalán nem számítottunk. Ábel hangját lecserélték.

Ilyen volt az eredeti:

Igazából, az hogy ez miért történt, senki sem tudja. Lehet a rengeteg negatív komment vagy a gonosz Facebook esemény az oka, de persze lehet, hogy egy sokkal nagyobb, előre eltervezett marketingkampány része. Az új szinkron sokkal elviselhetőbb, persze nem az igazi már. A Youtubeon beindultak a kommentelők és követelik vissza az eredeti szinkront. Úgy tűnik mégis imádtuk utálni az idegesítő kérdezősködést. Szerény véleményem az, hogy ezzel a változtatással sokkal néző barátabbá tették a már csontig lerágott reklámot, és, ha ezek után meghalljuk, nem szeretnénk kihajítani a harmadikról a televíziót vagy forró ólmot önteni a fülünkbe.

Ilyen lett az új:

https://youtu.be/1mKnq52jL5k

Szerinted melyik verzió jobb?

betöltés...