Soha nem látott pitypangot a pici, a könnyünk csorgott a nevetéstől, amikor megnéztük a VIDEÓ-t!

Háromszor nyomtuk meg a replay gombot, és mindannyiszor csorgott a könnyünk a nevetéstől. Ezzel a videóval garantáltan bárki jobb kedvre derül: egy édes, alig kétfogú, pihehajú kisgyerek gurgulázó nevetése meg tudja szépíteni a legborúsabb hétköznapokat is.

A 13 hónapos Buzz, a felvétel pillanatában kapott felvilágosítást arról, hogy a pitypangot a játszadozó gyerekek és a játékos felnőttek el szokták fújni. Hogy miért, arra nincsen magyarázat, de minden bizonnyal az a cselekedett kiváltó oka, amit a videóban is láthatunk. Mindenki jobbkedvre derül tőle.

Tom Fletcher az McFly zenekar frontembere egy tavaszi séta alkalmával megörökítette, amint kisfia gurgulázó nevetésbe tőr ki a pitypang elfújása láttán. Az érdekes az egészben az, hogy a gyerek akkor kezd el a legjobban nevetni, amikor már teljesen el van fújva a pitypang, és Tom még mindig próbálkozik. Hát mindketten cukik.

Tom azon nevet, hogy a gyerek hogyan nevet, és ettől egy nagyon vidám pillanat alakul ki. És persze mi is nevetünk azon, hogy ők, hogy nevetnek. Ezért igazán érdemes apának lenni.

Na ki kívánta meg a kispapaság boldog pillanatait?

betöltés...