Mindenki kineveti a gazdát mikor felmegy a színpadra – másodpercekkel később a zsűri a könnyeit törölgeti

Nagyon sok bátorság kell ahhoz, hogy kiálljunk egy zsűri és több millió tv néző elé és énekeljünk. Képzeljék csak el, hogyan érezhette magát Kevin Skinner, amikor felmegy a színpadra az amerikai “Talent” tehetségkutató műsor egyik alkalmával, mind a zsűri mind pedig a közönség kineveti őt a külseje miatt.

Kevin egyedül tanult meg gitározni és énekelni úgy, hogy rengeted country stílusú dalt hallgatott meg. Például az egyik country legenda Garth Brooks dalait. De a zsűri nagyon szkeptikus, főleg a brit származású zsűritag, Piers Morgan, aki csak annyit mond “csak essünk túl rajta”.

De valami történik mikor Kevin elkezd énekelni. A gitár lágy hangja betölti az egész termet és a férfi elkezd énekelni. Nyilvánvalóvá válik, hogy a közönség és a zsűri is félreteszi előítéleteit Kevinnel szemben, a férfi pedig fantasztikus előadással lepi meg őket.

Kevin végül is továbbjutott a döntőbe és az egész tehetségkutató versenyt megnyerte, mellyel a szerény  farmer régi nagy álma vált valóra. Igazán megérdemli, hogy nyert!

betöltés...