A kislány saját maga választja ki ruháit az óvodai fotózáshoz – a 3 éves választása nagy vihart kavar

Szülő és gyermek számára is nagyon nagy előrelépés az, amikor a gyermeknek megengedjük, hogy saját maga válassza ki azt a ruhát, amit fel fog venni. Az öltözködéssel jól ki tudjuk fejezni magunkat és ha a gyermeknek is megengedjük ezt, meg tudják mutatni a világnak, kik is ők valójában.

Ezzel kapcsolatban persze felmerülnek viták arra vonatkozóan, mi az elfogadott viselet a lakáson kívül. Ez a téma pedig az iskolafotózás alkalmával biztos, hogy felmerül.

A 3 éves Kayileann Steinbach éppen az óvodában volt fotózáson, szülei pedig megengedték neki, hogy ő válassza ki a ruháját. Izgatottan várták, milyen ruhát választ majd kislányuk. Mikor a kislány lejött a lépcsőn, Superman öltözetben, nem bírták megállni, hogy ne mosolyogjanak.

Talán más szülő megkérte volna őt, hogy vegyen fel valami mást az első óvodai fotózkodásra, de a szülők látták, milyen büszke a kislányuk erre az öltözetre. Tehát megengedték, hogy ezt viselje.

Itt láthatják a fényképezkedés eredményét.

Ez egy nagyon jó példája annak, hogy milyen édesek és ártatlanok tudnak lenni a gyerekek. Nem foglalkoznak a társadalom elvárásaival, csak azt teszik, amihez kedvük van.

Mindannyian tanulhatunk valamit a kis Kayleann-től és szüleitől – kérjük ossza ezt meg, ha ezzel egyetért.

betöltés...