Ez a fiatal nő leigázta a netet, a fél világ az ő fotóján pörög

Bom­ba­ként rob­bant a nő fo­tója és a cím­lap, me­lyen sze­re­pel. Óri­ási vi­hart ka­vart a kép.

Nadia Aboulhosn neve hirtelen az egész világ számára ismertté vált. És máris emberek ezrei ünneplik őt.

A pozitív testkép, a gömbölyű formák egyre nagyobb teret hódítanak, jó példa erre, hogy a közelmúltban már a világ egyik legismertebb magazinja is meglepő húzásként egy teltkarcsú nőt választott egyik címlapjára.

Így történt most egy másik kiadvánnyal is, méghozzá a Women’s Running magazinnal, holott egy futással foglalkozó újság borítóján más látványt szoktunk meg, mint plusz kilókat.

Nadia ugyanakkor nem csak plus size modell, de gyakorlott futó is. Heti 3-4 alkalommal jár futni, ezen kívül pedig egyéb testedzéseket is folytat – leginkább otthon, amikor nagyon elfoglalt.

A lányt eredetileg az egyik cikk illusztrációjához választották ki, de a magazin főszerkesztője elmondta, hogy végül a címlap mellett döntöttek, mert annyira lenyűgözte őket Nadia szépsége és az energia, mely sugárzik belőle.

A modell elmondta, hogy máris rengeteg támogató levél és üzenet érkezett hozzá. És úgy véli, fotója talán segíthet elfogadni, hogy végre elfelejtsük azokat a címkéket, mint “normális” vagy éppen “rendellenes”.

betöltés...