Te mit tennél, ha ez a teremtmény ébresztene az éjszaka kellős közepén?

Egy Miamiban élő 99 éves hölgy arra riadt fel az éjszaka közepén, hogy valami a mellkasán ül és az arcát simogatja. Mikor kinyitotta a szemét, egy szőrös kis lényt talált az ágyában. Persze a néni riadtan a telefonhoz szaladt, hogy felhívja a vejét, hogy menjen át, és csináljon valamit a betolakodóval.

Néhány órával később a férfinek sikerült ketrecbe csalnia az állatot, akit reggel a helyi állatorvoshoz vittek. Kiderült, hogy a furcsa ábrázatú teremtmény egy kinkajou, vagy más néven farksodró, egy trópusi erdőkben élő emlős. Többen háziállatként tartják, az idős nénihez bekopogtató példány is megszökött valahonnan. Arra is fény derült, hogy a kinkajou a Banana nevet viseli, és gazdája már nagyon keresi.

Banana akkor lógott meg, mikor gazdája a rokonaira bízta, amíg távol volt. A férfi mindenhol kereste, finom falatokkal próbálta meg visszacsalogatni, sikertelenül. Akkor találtak ismét egymásra, amikor meglátta a képét az egyik újság címlapján. Azóta már haza is vitte az állatorvostól, és újra boldogan élnek.

betöltés...