A hisztérikusan síró anya dugót okoz a parkolóban, amikor hallja, hogy autista kislánya kimondja élete első szavát

Gyermekünk első szava, első lépései, az iskola első napja – ezek mind olyan dolgok, melyeket soha nem fogunk elfelejteni, örökre a szívünkben maradnak. Édes pillanatok ezek, melyekre visszagondolva később kedvesen mosolygunk. Sajnos ez nem minden családban így van, főleg akkor nem, ha a gyermekük autista.

Ha ilyen gyermekről van szó, másképp alakul a fejlődése, más ütemben tanul meg beszélni, de akkor is léteznek édes pillanatok melyekre szívesen gondolunk vissza, csak ezek más jellegűek. Briana Blankenship-et olyan fantasztikus meglepetés ért, melyet soha életében nem fog elfelejteni. Kislánya Taylor 5 éves, akinél autizmust állapítottak meg.

Briana tudatában volt annak, hogy gyermeke talán soha nem tud kiejteni egyetlen szót sem. Taylor másképp fejezte ki magát, az angol mondatoknak csak a töredékét érti meg. De ami a McDonald’s parkolójában nemrég történt az nagyon feldühítette az édesanyját. Az anya a Love What Matters Facebook oldalán osztotta meg ezt a történetet:

“Hihetetlen sírásroham jött rám a McDonald’s parkolójában, a dolgozók biztos azt hitték, hogy bolond vagyok. Az autóban ültem és vártam a soromra, amikor egyszer csak Taylor azt mondta, hogy ‘ANYA’.

Akik nem ismerik Taylort, azoknak leírom, hogy öt éves és autista aki nem tud beszélni. Még SOHA nem mondott egyetlen szót sem. SOHA.

Ahogy kimondta, elővettem a telefonomat és felvettem ami történik. Biztos, hogy nagy fennakadást okoztam, de mindenképpen bizonyítékot akartam.

Szavakkal le sem tudom írni, mennyire extázisban vagyok és mennyire hálás is vagyok ugyanakkor.”

Nézd meg a lenti filmet és hallgasd meg ezt a különleges eseményt, ami bárki szemébe könnyeket csal! Az élet néha fantasztikus meglepetést tartogat számunkra, Taylor példája jól mutatja ezt. Kérjük oszd meg ezt a cikket szeretteiddel, hogy ők is örülhessenek!

She has NEVER said a word. EVER.

"I am ugly crying in the McDonald's parking lot and the employees probably think I'm crazy. In the drive thru I suddenly heard Taylor say 'MAMA.' For those of you that don't know. Taylor is 5 and is nonverbal autistic. She has NEVER said a word. EVER. As soon as she said it I grabbed my phone and started recording. I'm pretty sure I held up the drive thru line but there was no way I wasn't getting proof of this. I can't explain how unbelievably grateful and ecstatic I am right now."For our best love stories, subscribe to our free email newsletter: http://bit.ly/29l733Q#LoveWhatMattersCredit: Briana Blankenship

Publiée par Love What Matters sur Mardi 8 mai 2018

betöltés...