Az anya képet készít fiáról az étteremben – ekkor látja mit tesz a mögötte ülő nő

Ha valaki kedves gesztussal örvendezteti meg családunkat vagy gyermekünket, sokszor elérzékenyülünk. Erre pedig néha igen nagy szükségünk van. Heather Almond egy amerikai édesanya, aki a Facebook oldalán arról számolt be, milyen meglepően kedves ajándékot kaptak egy teljesen idegentől az étteremben.

Heather fia Gavin katona, aki még kiképzés alatt van. Az amerikai hadseregben szolgál, Fort Benning-ben tartják a kiképzést, Georgia államban. Az édesanyának nagyon hiányzik fia.

Nem láthatják gyakran egymást, ezért az anya minden együtt töltött percnek nagyon örül. Ilyenkor mindig valamilyen különleges meglepetéssel áll elő. Ezért mikor végre ismét együtt tölthettek egy hétvégét, az anya azonnal odautazott hozzá. Vitte magával az édesanyját és a lányát is.

A családi együttlét azonban egy különleges eseménynek köszönhetően még felejthetetlenebb lett. Egy idegenről volt szó, aki ugyanabban az étteremben evett, ahol ők is.

"This weekend I went to visit my son at Fort Benning with my daughter and mother. He is at basic training and it was…

Publiée par Spotlight sur Lundi 29 mai 2017

“Ezen a hétvégén Fort Benning-be utaztam, a fiamhoz. Velem jött az édesanyám és a lányom A fiam nagyon szereti a sushit, ezért egy japán étterembe mentünk.

Körülbelül 100 dollár értékben rendeltünk ételt és a mikor fizetni akartunk, a felszolgálónő azt mondta, hogy a mellettünk lévő asztalnál ülők kifizették a számlánkat. Ezzel szerették volna hálájukat és köszönetüket kifejezni fiam munkásságáért.

Már elmentek, mikor mi ezt megtudtuk, de előtte csináltam egy képet a fiamról és azon a képen a társaság hölgy tagja rajta volt. Nem ismertem őket, de meg kell jegyeznem, hogy nagyon megható volt, amit tettek értünk. n. Biztos megtaláljuk annak a módját, hogy visszafizessük ezt.”

Az idegen családnak nem kellett kifizetnie Heatherék számláját de mégis megtették ezt, és még köszönetet sem vártak érte.

Ez olyan kedves gesztus volt, amit Heather és családja soha nem fog elfelejteni.

betöltés...