Avicii barátja kiderítette, hogy a zenész miért vetett véget életének! Rengeteg zenész szenved ebben a problémában!

A svéd származású Avicii eltávozása óta több hónap is eltelt, sokan még mindig nem tudják felfogni. A fiatal művész merénylete maga ellen teljesen feldúlta a zenei előadókat is. Zenész társa és barátja Alesso, mind a mai napig nem képes feldolgozni és elhinni, hogy Avicii nincs többé.

Alesso egy svéd származású DJ, aki számos dalt készített már, köztük az “I wanna know” és az “Under control” is. Kevesen tudták, hogy ő és Avicii gyerekkori barátok voltak, akik ugyanabba az iskolába jártak.

Sok a közös bennünk, például ugyanabból a városból jöttünk, ugyanabba az iskolába mentünk, folyamatosan együtt lógtunk. Nagyon jó barátok voltunk, de mindketten követtük a saját álmainkat és utunkat – jegyezte meg Alesso a NY Post egyik interjújában.

Studiomode

Avicii (@avicii) által megosztott bejegyzés,

Hatalmas veszteség.

A DJ még mindig nem tud beletörődni a barátja elvesztésébe.

Ez egy szörnyű veszteség, nem csak a zenei világban. Konkrétan az egész világ tudta, ki Avicii, “- mondja Alesso.

Nagy a nyomás.

“Az emberek akikkel a fellépéseken találkozunk azt mondják: “Milyen, nagyszerű életetek van. Körbeutazod a világot, exkluzív szállodákban szállhatsz meg és még pénzt is keresel vele. Ám azt senki sem tudja, mekkora nyomás alatt vagyunk fellépésről fellépésre, hogy hajtani kell, úgy, hogy szinte semmit sem pihenünk. – mondta a DJ.

Alesso azt is elmondta, hogy a zenészek természete sokkal másabb, mint amit a médiában látunk.

Mindenki úgy állít be bennünket, mint akik csak otthon ülnek a laptopjuk előtt és zenét csinálnak – ez tévedés, nem vagyunk olyanok – mondja a zenész.


Avicii korai távozása arra ébresztette rá Alesso-t, hogy át kell gondolnia, ezért a munkáért meddig hajlandó elmenni. A művész azt akarja, hogy feladatai ne legyenek negatív hatással egészségi állapotára.

I was totally feeling that song right there

Alesso (@alesso) által megosztott bejegyzés,

Alesso elhunyt barátja előtt tisztelgett és számos zenét játszott le az ő repertoárjából az Elektromos Zoo fesztivál ideje alatt.

betöltés...