4 napos rapid diéta. Amerikában mindenki ezzel fogy!

Nagyon hatásos, és nagyon egyszerű. Ezt tudja 4 napos szuper-diéta. Állítólag nincs jobb felkészítő a nyárra. Az eredmény akár 5 kiló mínusz – sültekkel, vagdalttal és salátával.

Ha valakinek, Margaret Danbrotnak hihetünk – hiszen anno ő találta ki a káposztaleves kúrát is, amellyel nők (és férfiak) milliói fogytak le világszerte. És most itt van a kiváló szakember legújabb diétája, a 4 napos rapid-fogyi.

Ha szabadság előtt szorít a bikini, vagy egy vacsorára vagyunk hivatalosak, és szűk a ruhánk – Margaret mindezen biztosan segíthet. És még egy kis kedvcsináló – ezzel azt étrenddel nem kell éhezni, és a kalóriákat számolgatni. Semmi (?) mást nem kell tenned, mint betartani 11 szabályt, és követni az „étlapot”.

Étrend

1. nap

Ébredés után: 2,5 dl langyos, citromos víz
Reggel: 1/2 rózsaszín grépfrút, kávé, cukor nélkül

Ebéd előtt tíz perccel: 2,5 dl víz

Ebéd: Steak salátával
Kapcsold a sütőt grill-funkcióra. Készíts elő egy 2-3 cm vastag szép marhaszeletet, és grill-lapon told a sütőbe. Ha megpiult a teteje, fordítsd meg. Ez kb. 2 x 7 perc. Készíts mellé salátát annyi fejes salátából illetve paradicsomból, amennyit kívánsz. Forgasd össze egy tálban, csöpögtesd meg citrommal, és enyhén sózd, borsozd.
Desszert helyett: 1 alma

Vacsora előtt 10 perccel: 2,5 dl víz

Vacsora: Tojásos zöldbab
Főzz két lágy- vagy keménytojást, ahogy szereted. Párolóban készíts el annyi mélyhűtött zöldbabot, amennyit kívánsz. Tizenöt perc után szeddd egy tányérra, enyhén sózd meg, és a tojásokkal fogyaszd el.
Desszert helyett: 1/2 grépfrút
Lefekvés előtt: 2,5 dl víz

2. nap

Ébredés után: 2,5 dl citromos ásványvíz
Reggel: 1/2 rózsaszín grépfrút és kávé, cukor nélkül

Ebéd előtt 10 perccel: 2,5 dl ásványvíz

Ebéd: Pulykasült salátával
Kapcsold a sütőt grill-funkcióra. Készíts elő 15 dkg szép pulykamell-filét, majd tedd egy grillezhető tálra, és told a sütőbe. Ha az egyik oldala megpirult, forgasd meg (kb. 2 x 6-8 perc).

Készíts hozzá egy nagy adag zöld salátát -– locsold meg citrommal, szórd meg kevés sóval, borssal. Ha kitálaltad a húst, azt is csöpögtesd meg citrommal.
Desszert helyett – 1,5 dl paradicsomlé

Vacsora előtt 10 perccel: 2,5 dl ásványvíz

Vacsora: Zöldségtál
Szedj rózsáira egy fej karfiolt, mosd meg, és párold össze annyi zöldbabbal, amennyit kívánsz. Egy másik edényben párolj meg annyi cukkínit, amennyit kívánsz. Ha elkészültek a zöldségek, szedd a zöldségeket egy nagy tányérra, és enyhén sózd, borsozd.
Desszert helyett: natúr almalé

Lefekvés előtt: 2,5 dl ásványvíz

3. nap

Ébredés után: 2,5 dl citromos ásványvíz
Reggel: 1/2 rózsaszín grépfrút, kávé, cukor nélkül

Ebéd előtt 10 perccel: 2,5 dl ásványvíz

Ebéd: Csirkesült salátával
Készíts elő sütéshez annyi csirkemell-filét, amennyit kívánsz. Kapcsold a sütőt grill-funkcióra. Ha felmelegedett, tedd a húst grill-lapra, és süsd meg (kb. 2 x 6 perc). Tépdess össze annyi fejes salátát, amennyit kívánsz, és vágj hozzá kedvedre szárzellert is. Forgasd össze, locsold meg citromlével, enyhén sózd, borsozd.
Desszert helyett: 1 alma

Vacsora előtt 10 perccel: 2,5 dl ásványvíz

Vacsora: Vagdalt paradicsommal
Egy jó adag darált marhahúst dolgozz össze kevés sóval, borssal, majd formázzon belőle egy szeletet. Kapcsold a sütőt grill-funkcióra, és ha felmelegedett, tedd grillezhető edénybe a húst, és told a sütőbe.
Melegíts fel egy doboznyi darabolt paradicsomot, enyhén sózd, borsozd, majd ezzel körítsd a húst.
Desszert helyett: 1,5 dl natúr szilvalé

Lefekvés előtt: 2,5 dl ásványvíz

betöltés...