A halott férfi mellett mosolyognak a gyerekei! ha meg tudod, miért, te is megérted ezt a képet!

Kissé bizarr módját választotta Eva Holland a drogprevenciós munkának, amikor a családját ért veszteség segítségével próbálta mások figyelmét is felhívni a drog veszélyeire. Az anya, aki elveszítette férjét, mert a férfi súlyos heroinfüggő volt, úgy gondolta, másoknak is tudnia kell, milyen károkat okozhat a hátrahagyottak életében is a kábítószer.

– Biztos vagyok benne, hogy sokaknak kényelmetlen ezt a képet nézni, mások pedig biztosan teljesen kiakadnak rajta, de a fő ok, amiért mégis elkészítettem, az volt, hogy megmutassam másoknak a függőség valódi arcát – írta az anya a Facebook és Instagram oldalán.

– Ha nem azt választod minden egyes nap, hogy tiszta leszel, akkor a halál az egyetlen kiút a függőségből. Semelyik szülő nem akarja eltemetni a saját gyermekét, és semelyik gyereknek, aki olyan fiatal, mint a mieink, nem szabadna eltemetni a szüleiket.

– A férjem egyetlen rossz döntése tönkretette a családját. Tudom, hogy sokan haragszanak rám, amiért ezt nyilvánossá tettem, de a tényeket nem szabad elrejteni. A rideg valóság az, hogy a heroin öl.

Eva Holland férje 26 éves volt, egy darabig sikerült tisztának maradnia, de visszaesett, és végül heroin túladagolás okozta a halálát

Forrás

betöltés...