Fogott egy régi pulóvert és elkezdte bevarrni a végeit. Elképesztő dolgot készített belőle!

Nyáron mindig a szekrény mélyére kerülnek a nemhasználatos téli pulóverek. Mikor zsákokba pakoljuk őket, ajánlatos szelektálni, hiszen számos olyan darab van biztosan, ami évek óta nem volt rajtunk. Ezeket újrahasznosíthatjuk.

Az alábbi videó segítségével megmutatjuk, hogyan készítsünk kényelmes ágyat házikedvencünk számára. Szükségünk lesz egy vastagabb pulóverre, az sem baj, ha kissé lyukas vagy bolyhos már. A lyukakat, mielőtt nekifognánk a műveletnek, varrjuk be. Felhasználhatjuk a régi párnák töltelékanyagát is.

Szerezzünk be még egy vastag, hosszú varrótűt, és egy erős cérnát, ollót. Első lépésként varrjuk össze a pulóver nyakát, és egyik hónaljtól át a másikig keresztben a mellrész előtt. Töltsük fel a párnából kiszedett művattával a pulóver felső, majd alsó részét is jó vastagon. Ehhez jobb, ha legalább két párnát kibelezünk.

A pulóver ujjait a videón látott módon illesszük, majd varrjuk egymásba. Ezután varrjuk körbe az egész kutyakosár alját jó erősen, és már ülhet is bele kis kedvencünk.

betöltés...