Óvatosan velük! Ez a három csillagjegy a legrosszindulatúbb

Sosem tudhatod, mikor támadnak.

Skorpió

A Skorpió a vízjegyek közé tartozik, az egyik legintenzívebb és legszenvedélyesebb a csillagjegyek közül. Ez a szenvedély viszont könnyen gyűlöletté és cinizmussá tud változni. Nagyon rosszindulatúak tudnak lenni, ha valamit nem szerezhetnek meg, vagy valami nem úgy alakul, ahogyan azt tervezték.

Sokszor dönt előítéletek alapján és vitában szinte lehetetlenség legyőzni, mert sok esetben meggyőzhetetlen – ha valamit a fejébe vesz, annak úgy is kell lennie. Mindig tudja, hogyan kell valakit elbizonytalanítani és akkor csap le, amikor senki nem számít rá.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

♏🦂SCORPIO🦂♏ I’m a scorpio, who else here is also?💙 – #scorpio #scorpioart #scorpiohoroscope #drawing #blue #color #water #star #zodiacsign #fabercastellpolychromos

✨🦋🌙🌸 (@draw.designer) által megosztott bejegyzés,

Rák

A Rák az egyik leginkább családbarát jegy, aki valóságos védelmező. Viszont ha fenyegetve érzik magukat, könnyen támadóvá válnak és mindent megtesznek azért, hogy megvédjék, ami az övék. Amikor ilyen érzés keríti őket hatalmába, nagyon szemét módon és kegyetlenül tudnak bánni embertársaikkal, sokszor annyira, hogy később még ők maguk is megbánják. Nagyon csapongóak az érzelmek terén és ez a vitáikban is meglátszik.

Bak

A Föld jegyű Bak két lábbal áll a talajon és nem lehet tőle olyan kitöréseket várni, mint az előző két csillagjegytől. Viszont van egy nagyon sötét oldaluk, amiket ha engednek elszabadulni, azzal senki nem jár jól. Ha valamit el akarnak érni a karrierjük szempontjából vagy meg akarnak fizetni egy régi sérelmet, nagyon kegyetlenné tudnak válni, mindenféle bűntudat nélkül.

Ha valakit nem szeretnek, semmiféle empátiát nem éreznek iránta, sőt, annak örülnek, ha a másikkal rossz történik.

betöltés...