A férj titkos feladatba kezdett a pincéjükben. Három hét múlva megmutatta a feleségének, min dolgozott!

A férfi 20 napon át dolgozott a pincében, elvonulva, egyedül. Amikor elkészült, feleségét és kislányát lehívta, hogy nézzék meg, mit alkotott.

Amikor Andrew Payne felesége és kislánya elutazott egy három hetes családi látogatásra, úgy döntött, hogy kihasználja az egyedül töltött napokat, és levonult a pincébe. Na nem ám, hogy magának csináljon valamit, hanem szeretett családjának: felesége és kislánya imádnak saját készítésű kézműves termékeket készíteni, sőt ezeket el is adják az interneten. Már régóta szükségük volt egy alkotószobára, és Andrew úgy éreztem, elérkezett a tökéletes alkalom, hogy saját két kezével felújítsa a pince egyik szobáját és mire hazaér a család, a műhely teljesen kész állapotban várja őket.

Andrew felvette az egész felújítás menetét, és felgyorsítva feltöltötte Youtubera. Érdemes megnézni, hogy mennyi munka van egy ilyen kis helyiség felújításában is. Három héten át dolgozott, a “civil” munkája miatt leginkább esténként. Pénzt, energiát és időt nem sajnálva készült el a szoba, és persze mindenki mondhatja, hogy ha van pénz, akkor könnyű – mert hát lássuk be, a család pincéje nagyobb, mint egy átlagos magyar család egész lakása. Viszont a pénz nem minden, hiszen hatalmas elszántság és kitartás is kell ahhoz, hogy valaki egymaga újítson fel egy ilyen helyet, a festésen át, a padló burkolásán át a bútorok elkészítéséig.

Gyönyörű munka, ezt a videót elnézve mindenki megbizonyosodhat róla: Andrew imádja a családját, és alig várta már, hogy hazaérkezzenek – és amikor hazajöttek, egyből lehívta őket a pincébe, figyeljétek a kitörő örömöt, amivel fogadják az alkotószobát! A kutyákat külön érdemes figyelni 🙂

betöltés...