20 éve tűnt el! Most horrorisztikus állapotban találtak rá ott, ahol senki se számított rá!!

A szomszédok úgy tudták, hogy a fiú 16 éves korában elköltözött – legalábbis a családja ezt a látszatot akarta kelteni. Most viszont a rendőrök egészen megdöbbentő állapotban találtak rá!!

A rendőrök egy drogbanda nyomai után kutattak, mikor behatoltak egy családi ház pincéjébe. Azonban leesett az álluk!!! „Amit” ott láttak, arra még ők sem számítottak!

Egy 20 éve eltűnt férfit találtak az ablaktalan helyiségben!!!!

A szomszédok úgy tudták, hogy a fiú 16 éves korában elköltözött – legalábbis a családja ezt a látszatot akarta kelteni. A szomszédok szerint a srác eltűnésekor átlagos 16 éves fiú volt, aki szeretett gördeszkázni és gitározni..Aztán egyik napról a másikra váratlanul eltűnt!!

Most pedig a rendőrök a saját apja pincéjében, csontvázzá fogyva, térdig érő hajjal és szakállal, húszcentisre nőtt körmökkel találtak rá a rendőrök!!! Valószínűleg apja és mostohaanyja kínozta őt évtizedeken keresztül.

Az eljáró rendőr szerint a férfi megtalálásakor nagyon zavartan viselkedett, meg sem tudott szólalni. “Nem tudtuk, hogy megijedt vagy valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt áll-e. Fel sem fogta, hogy rendőrök vagyunk. Segítséget hívtunk, és bevittük a kórházba.”

Ha szerinted is durva, ne felejtsd el megosztani!

betöltés...