Válassz egy ajtót, hogy megtudd a jövőd!

Ez egy egyszerű kvíz, ami már körbejárta a világot, rávilágít arra, milyen személyiség vagy és segíthet megjósolni a jövődet.

Függetlenül attól, hogy valaki hisz-e a médiumokban, a horoszkópban vagy akár Nostradamus jóslataiban, minden bizonnyal szórakoztatónak találja ezt a kis tesztet, mely egy kicsit segít feledni a személyiségét.

Vess egy pillantást az alábbi nyolc ajtóra! Melyiken akarnál a leginkább átmenni? Próbálj meg nem sokat gondolkodni rajta, hanem azonnal rávágni, melyik a legszimpatikusabb.

Ha kiválasztottad az ajtót, olvasd el, mit árul el rólad a kiválasztott ajtó.

Ha tetszett, oszd meg a barátaiddal is a tesztet!

Nézd meg, mit árul el rólad a kiválasztott ajtód!


 

1. ajtó
Az életben az egyszerű dolgokra vágysz. Keresed a csendes, nyugodt helyeket és hosszabb ideig elvagy egyedül.

Másokkal mindig barátságod, meghitt vagy majdnem úgy, mint a közeli családtagjaiddal és a barátaiddal.

A jövőd boldog, mert tudod, mit akarsz. Élvezed a hitelességet és az egyszerűséget.

Ugyanakkor a környezeted kicsit szán téged az ingerszegény életért, és félő, hogy előbb-utóbb unatkozni fogsz.

2. ajtó
A végzeted a vagyonszerzés, de tudod, hogy azért keményen meg kell dolgoznod.

Az ajtó mögötti lépcső jelzi, hogy hajlamos vagy megmászni, megküzdeni azért, amit el akarsz élni. Úgy keresed az élet szép dolgait, hogy megérted, azokat nem kapod meg ingyen, csak ha lépésről-lépésre megdolgozol érte.
Nem félsz, hogy fel kell másznod a csúcsra. Sőt, kimondottan öröm a felfelé való haladás.

 
3. ajtó
Ha ezt az ajtót választottad, légy nagyon óvatos! Van benned némi hajlandóság, hogy kockáztass, miközben felfedezed az ismeretlent. A kalandvágy végül kifizetődő lesz.

A tűzcsap szimbóluma a veszélyre figyelmeztet, és azt hogy mi lehet a túloldalon, nem tudhatod, csak találgathatod. Ha az utóbbi időben már érezted annak a következményét, hogy túl sok kockázatot vállaltál mostanában, talán itt az ideje, hogy egy kicsit óvatosabban folytasd tovább az életed.

A 26-os szám az ajtón egy nagyon fontos szám – a zsidó-keresztény ember számára az Istent jelképezi. Arra utal, hogy annak ellenére, hogy kockázatos utat választasz, hiszed, hogy valaki figyeli, vigyázza lépésedet, utadat.

4. ajtó
Ha ezt az ajtót választottad, kész vagy menni a csatába. Legyen szó akár egy jogi csatáról, vagy hatalmi harcról, ami a munkahelyi előmeneteledhez kell, ha alaposan felkészülsz, megnyerheted. A piros szín az erődet szimbolizálja.

Még a vas és az éles szélek sem ijesztenek el attól, hogy megszerezd, ami jogosan a tiéd. Ha már átléped az ajtót (a várákot), készen állsz arra, hogy az egész várat elfoglald.

betöltés...