A lány a -8 fokos hidegben egy férfit lát kabát nélkül – bemegy a boltba hogy azonnal segítsen rajta

Egy hölgy, Christina Calvo több száz ember számára sokkal szebbé tette a karácsony ünnepét, amikor egyszerű gesztussal kedveskedett.

Christina az Egyesült Államok Connecticut államában él és egyik nap épp vásárolni indult a városba. Nagyon hideg volt aznap, -8  fok és meglátott egy hajléktalan férfit az utcán, aki nem viselt kabátot.

A lány nagyon megdöbbent és úgy döntött, azonnal tenni fog valamit. A Burlington Coat Factory felé vette útját, majd megvette a lehető legmelegebb kabátot, írta a Facebook oldalán.

Utána visszament oda, ahol a hajléktalan férfit látta.

Szerencsére a férfit hamar megtalálta és Christina a közelben leparkolt. Fel szerette volna venni az eseményt, mielőtt kiszállt volna a kocsiból mert úgy gondolta, talán inspiráló lehet mások számára.

Sikerült is rögzíteni az eseményt, a férfi nagyon boldog volt, örült az ajándéknak. A felvételt több millióan látták!

Christina filmjét többen látták, mint ő gondolta volna, az Egyesült Államokban és a világ más részein is nagy népszerűségnek örvendett.

A felvételt a Burlington Coat Factory is megnézte, utána pedig azonnal felhívták a lányt és megköszönték neki ezt. A gyár pedig 500 hasonlóan meleg kabátot adományozott a lánynak melyet ő egy segélyszervezetnek adott tovább.

Micsoda gyönyörű gesztus volt ez Christinától és a Burlington Coat Factory-tól! Nézd meg a lenti felvételt és kérjük oszd meg ezt a cikket, hogy másokat is inspiráljunk ezzel.

I was driving down Meriden rd in waterbury and saw this man with no coat. I looked down and seen it’s only 18 degrees out and I started to cry for him. I drove to Burlington coat factory and bought the warmest coat I could find and sped back in hopes he was still there and he was! Nobody should ever be without a coat in this weather. He was so thankful for it. I put it on him and zipped it up gave him a hug and wished him a merry Christmas. 🎄

Publiée par Christina Calvo sur Vendredi 15 décembre 2017

betöltés...