Orákulum horoszkóp október 31. és november 6. között!

Október utolsó napja és november 6-a között Colette Baron-Reid Enchanted Map nevű orákulum kártyái fogják megmutatni számunkra az irányt a következő hétben, csillagjegyekre lebontva. Íme!

Kos – Golden Place

Ez a kártya azt üzeni, hogy tiszteld önmagad, és légy mindig hű magadhoz, mert csak így érdemes az életet élni. Olyan projektekbe fogj bele, amely kreativitást igényelnek, mert az ilyen munka sikerélményben részesít. Nyisd ki a szívedet, mert ezáltal mások életére is jó hatást fogsz gyakorolni.

Bika – Rescue

Ha elakadsz valamiben, nem úgy mennek a dolgaid, ahogyan szeretnéd, kérd az Univerzum segítségét, mert ő minden szavadat meghallja. Ne félj attól, hogy az álmaid nem fognak beteljesülni, mert éppen a félelem akadályoz meg abban, hogy elérd azt, amit szeretnél. Fogalmazd meg a kérdést, hogy mit is akarsz igazán, mire vágyik a szíved valójában, mert így segíthetsz a legjobban az Univerzumnak. Bízz magadban, a képességeidben, a céljaidban!

Ikrek – Unexpected Visitors

Kiszámíthatatlan dolgok történhetnek veled, és ha valamilyen akadályba ütközöl, ne ijedj meg, ez annak a jele, hogy jó úton jársz, még akkor is, ha nem mindig tiszta az, hogy merre is tart az életed. Érdemes a Univerzum fele fordulnod, hiszen ez a felettünk álló energia képes megmutatni a helyes irányt, tisztábban fogod látni a saját helyzetedet. A következőkben váratlan helyről szokatlan feladatot kaphatsz, de légy nyitott mindenre.

Rák – Heal the “Ouch”

Ez a hét a szívednek, a lelkednek és a testednek is megnyugvást hoz, és az előtted álló napok elhozzák a gyógyulást, a felépülést az életedben. Fordíts kellő figyelmet a méregtelenítésre, a helyes táplálkozásra, és szabadulj meg a múltból visszamaradt negatív érzelmektől, emlékektől.

Oroszlán – Spark

Ha azt érzed, hogy a szenvedélyed tüze már nem ég úgy mint régen, akkor azonosítanod kell az okokat, és fel kell számolnod azokat, mert különben elveszíted az erődet, a kitartásodat. Ezen okok között lehetnek személyek is, akiket gyorsan iktass ki az életedből. Hallgass a belső hangokra, az intuíciódra, és az alapján dönts munkahelyi, vagy párkapcsolati téren. Azt is jól teszed, ha új dolgokat fedezel fel az életedben.

Szűz – Education

Lehet, hogy nem minden tiszta még számodra, hogy milyen irányba tart az életed, de egy fontos információ ezzel kapcsolatban el fog jutni hozzád a napokban. Ez most egy jó alkalom a tanulásra, főleg olyan embertől érdemes tanulnod, aki bölcsebb, okosabb, felkészültebb, mint te. Ezáltal pedig világossá válik, hogy mi a következő lépés az életedben. Maradj nyitott, és vágj bele bátran új dolgokba, ami sok tapasztalattal gazdagít majd.

Mérleg – Strength

Egy ideje, hogy folyamatosan azzal vagy elfoglalva, hogy a munkádban, a magánéletedben minél inkább letisztuljon minden. Nos, a befektetett energia most meghozza a gyümölcsét. Elég bátor vagy ahhoz, hogy lépjél, és hiszel önmagadban, abban, hogy képes vagy megtenni, amit igazán szeretnél. Ne hallgass azokra, akik azt súgják a füledbe, hogy úgysem fog sikerülni semmi. És azt még jó, ha megjegyzed, hogy nincs olyan, hogy tökéletes.

Skorpió – Comming to Life

Ideje, hogy felhagyj azzal, hogy minden egyes apró részletet az életedben az irányításod alatt tudj. Teret kell engednek a szellemednek, a lelkednek, hogy a vezessen az utadon. Ha valami új dolog bukkan fel az életedben, arra vigyáznod kell, mert kezdetben még törékeny. Ne légy makacs, mert emiatt fontos lehetőségeket szalaszthatsz el. Élj egyszerű életet.

Nyilas – Dragon’s Lair

Légy észnél arra vonatkozóan, hogy mit kívánsz, de nem szabad illúziókban ringatnod magad. Szabadulj meg a félelmeidtől, ne hasonlítgasd magad másokhoz. Itt az ideje, hogy szembenézz magaddal, és a szereppel, amelyet az való életben játszol. Engedj teret a szívedben a megértésnek, a szeretetnek, a hálának és a szenvedélynek.

Bak – Magic Stream

Te vagy az élet áramlata, és ezen a “folyón” rengeteg inspiráció van hatással rád, amit érdemes kihasználnod. Szabadulj meg a mártírságodtól, amely megakadályozza azt, hogy sikerre, örömre lelj az életben. Ha felszabadulsz, jutalomba részesít az Univerzum.

Vízöntő – Talisman

Ez a kártyalap arra hívja fel a figyelmet, hogy ne ess bele ugyanabba a csapdába, mert a dolgok sokszor ismétlődnek. Figyelj arra, hogy milyen a viszonyod önmagaddal, ne ostorozd magad a múltbeli hibákért. Itt az ideje változtatnod az önmagaddal és másokkal való kapcsolatodon, mert hanem a múlt csapdájában rekedsz.

Halak – Ride the Waves

Lehet, hogy egy fontos dolgot nem veszel észre, mert kissé szórakozott vagy, de nem kell aggódnod emiatt. Minden ami veled történik, egy új kalandra készít fel. Légy türelmes, várd ki a megfelelő pillanatot, figyelj a kommunikációdra is, és rendszeresen ellenőrizd az emailjeidet, telefonodat, mert olyan üzenetet kapsz, ami el fog indítani az új életutadon.

betöltés...