A férj hűtlen volt mert felesége kövér – a nő egy fantasztikus átalakulással bosszulja meg

Mikor Lisseth Exposito hozzáment kedveséhez Joséhoz, az volt élete legszebb napja.Néhány évvel később azonban José lett élete legrosszabb rémálma. Ennek oka? A nő túl kövér volt.

Minden akkor kezdődött, mikor Lisseth terhes lett kislányukkal. A pár a terhesség alatt és után is egészségtelenül, zsírosan étkezett, sokszor ettek gyorsétteremben. Lisetth egyre nehezebb lett.

Mikor Lisseth már nem tudta felvenni régi ruháit, férje elkezdte őt gúnyolni. Állandóan azt mondogatta feleségének, hogy kövér ami miatt Lisseth önbecsülése eléggé megcsorbult.

“Sokszor előfordult, hogy José undorodva jött oda hozzám. Mikor vacsoráztam a kanapén, hallottam mikor azt mondja, “dagadt nő”, mikor a morzsák a hasamra estek.” -mondta Lisseth a Daily Mailnek.

“Nagyon szerettem volna ismét az a karcsú nő lenni, akibe beleszeretett. De nem volt meg sem a motivációm, sem az önbizalmam ehhez.”

Ahogy múlt az idő, José egyre kevésbé volt kedves vele. Egyik nap még elefántnak is nevezte kedvesét.

Az egyetlen vigasza az étel lett ebben a magányos időszakban és nem sokkal később már napi 4000 kalóriát fogyasztott.

Időközben pedig rájött, hogy férje megcsalja őt.

“Egyik nap megszereztem a mobil telefonját és megnéztem az sms-eit. Nagyon fel voltam háborodva és ugyanakkor valami megváltozott bennem.” -mondta.

Mikor Lisseth elmondta férjének, rájött az igazságra, férje bevallotta, hogy megcsalta őt. De azt is mondta, hogy ez Lisseth hibája volt, mert túl kövér.

Ekkor a nőnek elege lett ez egészből. Elindította a válást és úgy döntött, radikálisan meg fogja változtatni külsejét.

Az orvos azt mondta neki, hogy csak műtét segítségével tud majd lefogyni. De nem hallgatott rá, hanem saját erőből sikerült lefogynia, megváltoztatva életvitelét és étkezési szokásait.

Most Lisseth teljesen más nő, kívül és belül egyaránt.

betöltés...