Ez az orvos hatalmasat roppant a 4 napos csecsemő gerincén. Nézd meg, miért tette!

A kólika nem egy konkrét betegség, hanem inkább egy állapot. A pár hónapos csecsemők gyakran szenvednek a kólikának nevezett hasi görcsöktől, amely a puffadástól, a bélgázok termelődésétől alakul ki. Bizony, nem egy egyszerű dolog megszabadulni az első hónapokat megkeserítő kólikától.

Mit lehet tenni? Ha már úgy tűnik, minden módszert kipróbáltál, és mégis egész nap sír a kisbabád, mutatunk egy nagyon hatékony megoldást. Az alábbi videóban egy gyerekorvos megmutatja, hogyan szabadulhatunk meg a kólikától alig pár perc alatt.

Dr. Ian Rossborough a térdére fekteti a kisbabát, megmasszírozza a hátát egy adott pontban, majd hason fekve kissé “megnyújtja” a gyerek gerincét. Ez a hirtelen mozdulat, természetesen sírást vált ki, de nem kell megijedni, pár másodperc alatt meg lehet nyugtatni a csöppséget.

A videón hallható roppanás nagy felháborodást váltott ki az internetezők körében, sokakban felmerült a kétely, hogy egyáltalán jó, ez a módszer a csecsemő számára. Az ausztrál orvos kijelentette: húsz éve alkalmazom ezt a módszert, soha senki nem panaszkodott, semmilyen mellékhatást nem észleltünk, sőt, hálálkodva köszönték meg a szülők a segítséget.

Ettől a módszertől a kólika minden esetben elmúlt, és sokkal kiegyensúlyozottabb lett a gyerek. Azonban minden esetben csakis orvos végezheti ezt a módszert, otthon egyetlen szülőnek sem javasoljuk.

https://youtu.be/y96N9RR5Dig

betöltés...