23 elcseszett pillanat, amitől a nők tuti kiakadnak

A felsorolt listát főleg női olvasóink fogják érteni, ugyanis biztos, hogy mindennap belefutnak ezek közül legalább háromba.

Nőnek lenni nehéz. Mindennap, minden sarkon leselkedhet ránk valami szörnyű dolog, ami csak arra vár, hogy kellemetlen pillanatokat okozzon.

1. Meg van az a pillanat, mikor a vadonatúj harisnyád felhasad, és nincs másik pár, amit felvehetnél, mert az is el van szakadva? Hogy a fene vinné el…

2. Ha beleejted a sminkecsetedet a mosdókagylóba és nedves lesz, mindez még mielőtt befejezted volna a sminkelést, leírhatatlan élmény…

3. Amikor bekapja a hajad a hajvasaló, tincseket tépve ki a fejbőrödből… Áúú…

4. Az a szörnyű érzés, mikor megvágod a lábad borotválkozás közben, pedig nagyon igyekeztél, hogy ne tedd, fizikailag és lelkileg is fáj…

5. Minden nő kedvence, mikor épp, hogy kifestetted a körmöd és azt hiszed megszáradt, de természetesen egy laza mozdulattal szétkened az ellenőrzéskor…

6. Mikor belenézel a tükörbe és észreveszed, hogy a fél fogsorod rúzsos és senki se szólt. Kösz szépen…

7. Amikor a kedvenc cipőd feltöri a lábad… Hogy tehetted te áruló, én bíztam benned!!!

8. De ugyanezt a magassarkúd is képes megtenni veled mikor séta közben majdnem a bokád kitörését okozza. A kis rohadék…

9. Amikor a kedvenc hajgumid elpattan, és úgy üti meg a csuklód, mintha valaki ostorral akarna büntetni.. Megbűnhődtem mindenért, ne bánts!!

10. Mikor a hajgumid kitépi a hajad, biztos vagy benne, hogy megkopaszodtál.

11. Mikor a szemed kifestése után tökéletesen nézel ki, de szinte azonnal elkened véletlenül. Egy perc néma csend a tükörbe meredve.

12. Az a veszteség-érzés, mikor 3 nappal korábban jön meg, és össze vérezed a kedvenc, csinos, kifejezetten nem erre az alkalomra szánt fehérneműdet.

13. Nem túl kellemes az sem, mikor rögtön borotválkozás után dezodort használsz, és úgy érzed szétég a bőröd a hónaljadban.

14. Az megvan, amikor a fülbevalód beragad a ruhádba és úgy érzed, mintha leakarna szakadni a füled és a fülbevalód meg akarna ölni?

15. Amikor sétálás közben a nap megvilágítja a lábadon kis részről le nem szedett szőrt, és rájössz, hogy az a kis rész igazából… az egész lábad!

16. Mikor szoknyát viselsz és séta közben elkezd égni a bőr a belsőcombodon…

17. Mikor sietsz valahová, de nem viselsz melltartót, úgyhogy lassan kezdesz el kocogni, próbálva a helyükön tartani a melleidet, ami persze fájdalommal jár.

18. Amikor rendelsz valamit online, de nem passzol rád, úgyhogy el kell menned a postára és venned kell egy bélyeget, hogy visszapostázhasd.

19. Az a hosszú egy perc, míg mozdulatlanul állsz egy tüsszentés után, ami véletlenül pont menstruáció közben ér, míg eldöntöd futnod kell-e a wc-re, vagy nyugodtan mehetsz tovább.

20. Amikor a menstruációd nem túl erős, de neked mégis ki kell húznod valahogy a majdnem száraz tampont. No komment.

21. Mikor nem találod egyből a tamponodat és attól rettegsz ez már örökre fenn ragadt és mehetsz a sürgősségire.

22. Mikor a bikinivonalad borotválása után imádkozol, hogy ne legyenek dudoros kiütéseid, de mégis lesznek.

23. Mikor a melltartó merevítőd eltörik és leszúrja a bőröd és vele együtt a lelked is.

betöltés...