Így tüntetheted el fillérekből a zsírfoltot a ruhádból!

Egy igencsak fontos eseményre készülve, már egy jó ideje vásároltam egy alkalomhoz illő inget. Csodaszép volt, féltve őriztem a szekrényben. Egyik nap, gondoltam, felpróbálom. Büszkén álltam a tükör előtt, amikor négy éves kislányom odafutott hozzám, és megölelt. A világ legédesebb ölelése volt, azonban, a kis kezecskéje helyén egy zsírfolt maradt az új ingemen. Soha nem gondoltam volna, hogy létezik rá megoldás, hogy eltávolítsam a foltot.

Egy kedves ismerősöm azonban gyorsan megnyugtatott, és egy ősi recept titkát árulta el. Most továbbadom mindazoknak, akik zsírfoltot szeretnének eltávolítani ruhájukból.

Szükség lesz egy fogkefére, egy kevés mosogatószerre és szódabikarbónára.

  1. Helyezzünk egy tiszta kartondarabot a folt mögé, és öntsünk a foltra mosogatószert. Kissé dörzsöljük bele a szert. A karton azért kell, hogy ne üssön át az ing többi részére is.

  2. Ezután szórjuk meg a mosogatószert minél több szódabikarbónával, hogy kellőképp ki tudja szívni a zsírt vagy az olajat az ingből.

  3. A fogkefe segítségével dörzsöljük bele a keveréket az anyagba. Amikor a szódabikarbóna megköt, biztos jele annak, hogy felszívta a foltot.

  4. Távolítsuk el a nedves szódabikarbóna darabokat, majd tegyünk újra egy kevés mosogatószert.

  5. Távolítsuk el a kartont, és tegyük a mosógépbe a legrövidebb programra az inget.

  6. Az eredmény, lenyűgöző. Az ing újból olyan lett, mint újkorában.

Adjuk tovább minél több embernek ezt a csodálatos receptet!

betöltés...