Egy bolgár tudós megtalálta a leghatékonyabb csodaszert: 4 evőkanállal naponta, és a rák eltűnik!

Hristo Mermerski híres bolgár professzor egy igencsak egyszerű keverékről bizonyította be, hogy rendszeres alkalmazása nyomán eltűnnek a rákos sejtek.

“Ez egy olyan természetes tápanyagokat tartalmazó keverék, mely az egész testet gyógyítja, és maradéktalanul megszabadít a rákos sejtektől” – közli tanulmányokban és előadásokban a professzor.

A keverék titka az, hogy tisztítja az ereket, megszabadít a krónikus gyulladásoktól, regenerálja az immunrendszert, tisztítja a májat és a vesét is. Ezenkívül pedig javítja az agyműködést és a memóriát, véd a szívrohamtól, és segít felépülni a stroke vagy különböző szívbetegségek után. Sokan tartják úgy, hogy ez eddig a legjobb ellenszere a rákos betegségeknek.

Hozzávalók: 15 friss citrom, 12 gerezd fokhagyma, 400 gramm csíráztatott gabona (zöld búza), 400 gramm friss dió.

Elkészítés: egy edénybe tegyük bele a búzát, öntsük fel vízzel, és hagyjuk egy éjszakán át ázni. Miután 10 -12 órát állt a vízben, mossuk le, majd szűrjük le egy tiszta gézen. Tegyük a búzát egy tálcára, és hagyjuk állni 24 órán keresztül, ennyi idő alatt kb. 1-2 mm csíra képződik a gabonán.

Ezután készítsük el a csodálatos keveréket. Keverjük össze a búzacsírát a megtört dióval és a fokhagymával. Tisztítsunk meg öt citromot a héjától, és keverjük bele azt is, majd adjuk hozzá a többi tíz citrom levét. Addig turmixoljuk, míg az egész homogén állagú lesz, majd keverjünk bele mézet, és hagyjuk állni 3-5 napon keresztül.

A keverékből fél órával a főétkezések előtt kell fogyasztani, és lefekvés előtt is egy 1 kanállal. Ha rák kezelésére alkalmazzuk, akkor kétóránként 1-2 evőkanállal kell bevenni belőle.

A professzor szerint a keverék segítségével megőrizhetjük a test és lélek frissességét, a fiatalságot, és energikusak leszünk egész életünkben.

“Elengedhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjéket, szénhidrátokat és növényi olajokat tartalmaz. Javítja az összes belső szerv és a mirigyek működésének egészségét, így segítségével számos betegség előzhető meg, és győzhető le” – állítja a professzor.

betöltés...