Júniusi szerelmi horoszkóp: Minden a Kosoké, amit szeretnének, a Rákokba beleszeret valaki

Nyáron kötelező szerelmesnek lenni, és mivel június ennek a remek évszaknak az első hónapja, bízvást gondolhatod, hogy most a szívügyek terén kivirágzik majd az életed. Olvasd el a havi szerelmi horoszkópot, hogy tudd, mire számíthatsz!

Kos:
III.21. – IV. 20.

Minden a tied, amit csak szeretnél – a szerelemben is. Rendkívül jó passzban vagy. Tele életerővel, lendülettel, érzékiséggel, s mindemellé még lukat is beszélsz a másik nem hasába. Meséidnek, nagyotmondó lódításaidnak senki nem tud ellenállni. Nem csak nagyon szép, csinos, divatos és különleges vagy, de egyfajta komolyság is sugárzik belőled. Jaj, annak, aki kábultan karodba ájul – hacsak nem olyan éber, ügyes, hogy mindezt megfordítja, lángra lobbant, s már te nem akarsz tőle elmenni!

Bika:
IV.21. – V.20.

Végletes és végzetes a szerelmed. Megbabonázol mindenkit. Nem csak nagyon szép vagy, amit születésedtől hozol, de nagyon csinos és divatos is. Extrém, vagány, most nyoma sincs a földhözragadtságodnak – mézesmadzagod elhúzod a másik nem előtt. Ezt még csak tetőzi okosságod, higgadtságod, nyugodtságod, s nagyon mély lelki tartalmad. Minden sejted, minden porcikád szerelemre hív, amit megélhetsz itthon, de akár külföldön is. A titkok itt vannak, lehet titkos szerelem is, melyek előző életbeli találkozások.

Ikrek:
V.21. – VI.21.

Képtelenség annak a sok hódolónak ellent állni, aki körbevesz! De nem is akarsz – hisz minden sejted keresi a szerelem élményét, a lélek mélységét, az egyesülés gyönyörét. Megkapod, hisz megteszel érte mindent. Nem csak szép vagy és kívánatos, de a lelki tartalom mellett hirdeted a szabadságot is, mely még vonzóbbá tesz. Ez nem jelenti azt, hogy szabad is maradsz! Olyan kapcsolatot is bevonzhatsz, ahol érzed – már ezer éve ismeritek egymást – s rájössz, hogy épp őt keresed. Ez is benne van a pakliban!

Rák:
VI.22. – VII.22.

Barátaid által találkozhatsz valakivel, aki amint meglát, egyből szerelmes lesz beléd, s persze, te sem tudsz ellent állni annak az okosságnak, annak a mélyről fakadó, erős, ősenergiának, mellyel téged akar. Talán már előző életeitekből is ismeritek egymást, azért sem tudsz nemet mondani – mintha egy ütemre mozdulnátok, lendülnétek. Pároddal is fellángolhat újra a régi szerelem, egymást megint felfedezve – ami persze kicsit másabb! A köztetek levő mélység még a hétköznapi nehézségeket is megengedik.

Oroszlán:
VII.23. – VIII.23.

Dupla vagy semmi! Mit szeretnél? Ha akarod, akkor a lábad előtt hever a világ. Különleges sugárzásodra, elegáns, most mégis extrém modern vonalat képviselő stílusodra felfigyelnek. Akár még hosszú távú kapcsolatot is bevonzhatsz – valaki nagyon különleges és vonzó neked. Az is lehet, hogy gurítják hódolóid a piros szőnyeget, hízelgő, szép, de hamis szavaikat elhiszed – hiúságod el akarja hinni – s ezek után jön az elengedhetetlen józanodás, csalódás, sírás. Tényleg kellenek azok a szép szavak?

Szűz:
VIII.24. – IX.23.

Nem tudod elkerülni a szerelmet, de talán nem is akarod! Itt az ideje a lélek mélységeiben, a testi örömök csodáiban megmártóznod! Ezek nagy hatással vannak rád – elkerülhetetlenül újjászületési folyamatodban vagy, ahol a racionális észnek nem sok helye van, annál inkább a szívnek, az emberségnek. Nincs kizárva, hogy mindez külföldön érint meg, vagy ha itthon talál el Ámor nyila, akkor egy továbbképzésen, egy táborban avatnak be. Ne állj ellent az Életnek, ne akarj mindent kézben tartani!

Mérleg:
IX.24. – X.23.

Ha mindenki téged néz, mert nem tudja senki levenni a szemét rólad – élvezd, hisz ez a célod! Ezért találod meg a legextrémebb ruhákat, a különleges ékszereket, ezért viselkedsz olyan feltűnően, szerelemre csábítóan! Meg is van az eredménye. Párod is újra felfedezhet, ami talán a legnagyobb öröm számodra, hisz a flörtölések ellenébe te nagyon hűséges vagy. Pont elég az is, ha ő meglátja benned a csodát – bár nehéz a többieket rábeszélni, hogy úgy tegyenek, mintha vakok lennének!

Skorpió:
X.24. – XI.22.

Ne számíts semmi jóra! Keménységed, ugyanakkor a szélsőséges lágyságod váltakozása oly ijesztően hatnak a másik nemre, hogy meglehet, fejt veszve menekülnek előled. Talán hiúságod a tettes, aki nem engedi, hogy az legyél, aki valójában vagy! Az az egyszerű, tiszta, nagy lélekkel megáldott, szívét-lelkét odaadó valaki, aki semmi másra nem vágyik, csak az összetartozásra, a szeretetre. Mi lenne, ha megpróbálnád? Onnantól fogva senki nem akarna elmenni mellőled, oly jó a szeretetedben fürdeni!

Nyilas:
XI.23. – XII.21.

Te vagy a nyerő! Szép, csinos, mosolygós, különleges, megbízható – a tökéletes partner. S te is megkapod a szép, csinos, mosolygós, különleges, megbízható és tökéletes partnert. Lehet, valami ennyire egyszerű, hogy egy porszem sem csúszik be a gépezetbe? Igen, előfordulhat. Bár – most felütheti egy mélyről fakadó, szenvedélyes birtoklási vágy is a fejét benned, mellyel, ha párodat – bármilyen formában – meg akarod kötni, vége is a varázsnak, már illan is a csoda!

Bak:
XII.22. – I.20.

Itt a szerelem. A nagyon szerelem. A testi – lelki, nagy szerelem. Meglehet, hogy munkádon keresztül ismered meg azt a szerencsést, aki rád talál, ami kezdődhet egy abszolút semleges beszegetéssel is. Hatásod mégis oly nagy, a benned levő erő oly mértékben sugárzik, aminek képtelenség ellent állni! Hogy még mindehhez árasztod a szabadságot hirdető, extrém különleges, izgalmas energiákat is, amik még jobban fokozzák a vágyat, hogy megismerjenek? Persze, ezek csalik, majd később jön a neheze!

Vízöntő:
I.21. – II.20.

Annak ellenére, hogy látszatra nagyon jól vagy, mosolyod mellett senki nem tud elmenni, táncra hívsz mindenkit, s körbe is vesznek a hódolók, akik mindent megtesznek, hogy kapcsolódjanak hozzád, álmuk, hogy egy pillantást küldj feléjük – lehetsz nagyon csalódott, szomorú, akár még sírhatsz is szerelmed miatt. Persze, ezek a könnyek nem a másik miatt vannak, hisz párod olyan, amilyen. Inkább az elvárásaid miatt. A „lufiknak” ki kell pukkadniuk! Valójában csak az álmaidat kell elengedned!

Halak:
II.21. – III.20.

Véletlenül se ess a hiúság csapdájába! Ne akarj se szebb, se jobb lenni, mint aki vagy, s nem elfogadva magadat – elbújni a világ elől! Mindez talán nem tud a felszínre jönni, ha már több éve párkapcsolatban élsz, s bízol társadban, tudod, hogy úgy szeret, ahogy vagy. Hálád felé egy ismét fellángoló szerelemben mutatkozhat meg, még nagyobb mélységet megélve, mint ami eddig volt. Talán barátaitok vannak a háttérben. Nekik akkor is fontos szerepük van, ha egy új kapcsolat alakul ki most az életedben.

betöltés...