14 hollywoodi sztár, akit teljesen véletlenül fedeztek fel

Ezek a történetek jó bizonyítékok arra, hogy a legváratlanabb pillanatban is felfedezhetnek.

Üldögélt a lépcsőn, majd két arra járó fogatókönyvíró felfigyelt rá, mivel éppen ilyen karaktert kerestek a filmbe. Egy mesebeli történet a sok közül, ami azonban mégis megtörtént. Ezek az emberek ha nincsenek a jó időben és a jó helyen, akkor talán soha nem ismerjük és szeretjük meg őket.

Eva Mendes

A gyönyörű színésznő segített modellt állni a fotó szomszédja készülő portfóliójához. Egy ügynökség fedezte fel őt a képeken.

Bruce Willis

Gyerekkorában sokat csúfolták a dadogása miatt. Azért kezdett el színészkedni, hogy legyőzze ez. Elég rendesen sikerült.

Clint Eastwood

Túlélt egy repülőgép-balesetet és behívták nyilatkozni egy tévéműsorba. Ott fedezték fel.

Rosario Dawson

Manhattanban üldögélt a lépcsőn egy ház előtt, amikor arra járt két forgatókönyvíró. Pont egy ilyen karaktert kerestek a készülő filmhez.

Harrison Ford

Forgatásokon dolgozott ácsként, a Star Wars atyja, George Lucas fedezte fel. A többi már történelem.

Ashton Kutcher

Egy bárban üldögélt, amikor egy idegen azt javasolta neki, hogy induljon egy modell versenyen. Ezt meg is nyerte és utána jöttek a kisebb szerepek.

Natalie Portman

A kis 11 éves Natalie egy táncóra után ment pizzázni a szüleivel, amikor is egy modellügynökség embere javasolta neki, hogy álljon modellt reklámokban.

Nick Jonas

6 éves volt, amikor anyukájára várt a fodrásznál és unalmában énekelni kezdett. Egy nő meghallotta és beajánlotta őt egy ügynöknél.

Chris Pratt

Pincérként dolgozott és az ügynök, akit kiszolgált pont új arcokat keresett, hogy akiket beajánlhat stúdióknak. Ma Chris Pratt korának egyik legjobb és legkeresettebb színésze.

Jason Statham

Hamis ékszert és parfümöt árult az utcán, amikor egy ügynök elhívta szerepelni egy ruhareklámba.

Steven Seagal

A szebb napokat is megélt akciósztár aikidót tanított és az egyik tanítványa ajánlotta be egy készülő filmhez.

Toni Braxton

Tankolás közben énekelgetett magának a benzinkúton, amikor egy arra járó zenei producer megkérdezte, hogy nem akar-e énekesi karrierbe vágni.

Will Smith

Az akkor még magát zenészként elképzelő Will Smith eltévedt egy parkolóban és egy idegentől kért útba igazítást. Az az idegen a Warner Brothers igazgató-helyettese volt.

Marilyn Monroe

Gyári munkás volt és egy ott riportot készítő fotós újságíró szúrta ki őt a képeken. Marilyn Monroe a mai napig a popkultúra egyik legismertebb, ikonikus egyénisége.

betöltés...