Ez a ház kicsinek néz ki, de várd meg, amíg meglátod hogy fér el benne akár 6 személy is!

Manapság egyre több kicsi és praktikus lakás épül minimális költségvetésből, környezetbarátként. Sokan döntenek úgy, hogy álomnak hitt praktikus lakásaikról lemondanak, és megpróbálnak egy mindent teret okosan kihasználó lakóépületben költséghatékonyan és boldogan élni.

És valóban, egy bizonyos idő és élettapasztalat után rájövünk, hogy nem a lakásunk mérete határozza meg boldogságunkat.

Az alábbiakban a Scenic View Park ötlettárát láthatjuk arra az esetre, ha úgy döntünk, hogy egy egészen kicsi, de praktikus házat szeretnénk. A praktikus házak lényege, hogy bárhol felépíthetőek, minőségi anyagból, modern technikával ellátott, kényelmes épületek.

Mivel kerekük is van, lehetőségünk van akár arra is, hogy a teljes összkomforttal menjünk nyaralni. Nappali, konyha, hálószoba, iroda, a gyereknek játéktér és fürdő is elfér az okosan megtervezett guruló emeletes csoda belsejében.

A bútorok többsége természetes fa anyagból készül, és lehető legpraktikusabb, kevés teret foglaló könnyen átalakítható darabok kapnak teret az ötletes házban. Megépítése 32 ezer dollárnál kezdődik, de elérheti akár a 43 ezer dollárt is. Mi szívesen elfogadnánk egy ilyen otthont, melyben kényelemen elfér akár hat személy is.

betöltés...