Több mint 50 kilót fogyott a Romantic egykori énekesnője

Kunovics Katinka mindig is küzdött a súlyával, ám egy év alatt 50 kilót fogyott, jobban néz ki, mint valaha.

Egy évvel ezelőtt 125 kilós volt Kunovics Katinka, a Romantic együttes egykori pacsirtája. Tavaly nyáron azonban édesanyja kórházba került, ez adta a löketet neki, hogy diétázni kezdjen. Jelenleg 70 kiló, de még mindig szeretne leadni 1-2 kilót.

Kunovics Katinka mindig is tudta, hogy a túlsúly számos egészségügyi kockázattal jár, ám amikor tavaly édesanyja kórházba került, az aggódás és stressz miatt elment az étvágya, ennek következtében elkezdett fogyni, ez a változás sarkalta arra, hogy leadja felesleges kilóit.

“Régen soha nem mondtam meg honnan indultam,de rájöttem ezzel talán motiválhatom sorstársaim. Büszke vagyok magamra, hogy 40 év felett képes vagyok megújulni külső segítség nélkül. Bár hozzá teszem, nem ítélem el, aki él ezzel a lehetőséggel. Én is éltem volna, ha van hozzá tehetségem! De egyedülálló anyukaként ez nem adatott meg, így hát kénytelen voltam az akaraterőmet elővenni, mert tudtam hogy még meg van,csak pihent egy pár évet. Azt is tudom, hogy ez egy örök harc, és amíg élek a kilók démonjai mindig a nyomomban lesznek, és szépen, észrevétlenül vissza szivárognak az életembe, de nem lehet örök félelemben élni. Megnőtt annyira az önbizalmam, hogy szembe tudok szállni ezekkel a démonokkal, és bizakodva tekintek a jövő felé! Love & peace.” – írta az énekesnő közösségi oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Az utolsó Nápoly. Legközelebb már megyek haza! The Last Naples Next one is go home!😝😝#mscfantasia

Kunovics Katinka (@kunovicskatinka) által megosztott bejegyzés,

A Romantic egykori sztárja azt is elárulta mit eszik, hogy megőrizze alakját.

“Nagyon kevés élelem. Abból is fehérje. Tej, kefir, sonka, szalámi, sajt. És nagyon sok kávé! Elveszi az étvágyat! És nekem ráadásul alacsony a vérnyomásom is! 6 után már semmi! Ja és nagyon sok folyadék! A legjobb a víz, de részemről utálom. Úgyhogy cukormentes gyümilé.” – tette hozzá.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szünetben egy selfi! Have a break…

Kunovics Katinka (@kunovicskatinka) által megosztott bejegyzés,

betöltés...