A rendőrségnek azt mondták, hogy a testvérek eladták az újszülötteket – szóhoz sem jutnak mikor belépnek a házba

Rachel Smith és testévre Kathy Cadle nagyon szeretnek gyerekekkel foglalkozni. Szeretik őket a karjaikban tartani és azt is szeretik látni, milyen boldogok az emberek, mikor eladnak nekik egy gyereket. Ne aggódjon, ez nem úgy van, ahogyan Ön gondolná.

Bár az újszülöttek hihetetlenül igazinak tűnnek, ezek nem élő újszülöttek, hanem babák. Ezeket a babákat a Bunny Bundles by Rachel nevű cég gyártja.

Rachel és Kathy nagyon tehetségesek. Az újszülött babák annyira valósághűek, hogy ez sokszor problémát is okoz.

A Bunny Bundles By Rachel a Facebook-on keresztül lép kapcsolatba vásárlóival. Ha megnézzük a cég katalógusát, olyan babábat látunk, amelyek megszólalásig hasonlítanak egy igazira.

Egy hölgy viszont a lehető legrosszabbra gondolt, amikor egyik nap a cég internetes oldalán böngészett. Fel is hívta a rendőrséget és jelentette, hogy ez a cég gyerekeket árul.

El tudják képzelni mennyire meglepődött Kathy, amikor a rendőrség megjelent náluk. Mikor a rendőrség elmondta, hogy gyerekkereskedelem miatt érkezett ellene bejelentés, Kathy csak ennyit tudott mondani: “Maga viccel?”

Miután Kathy mindent megmagyarázott, a rendőrség megkérte őt, vezesse körbe őt és mutasson neki meg mindent. Kathy természetesen ezt örömmel megtette, hiszen tudta, hogy félreértésről van szó. Mikor a rendőr mindent megvizsgált, azonnal megváltozott a hozzáállása.

Rachel és Kathy kisbabái valóban úgy néznek ki, mint egy igazi élő kisbaba. Hetekbe kerül, míg elkészül egy ilyen kisbaba, hiszen a kezétől a lábáig, a festésig mindent ők csinálnak.

Egyetlen babáért akár 60 000 Ft-ot is elkérnek, ennek ellenére nagyon sokan vásárolnak ilyet. Rachel azt mondja, nagyon sok az idős vásárló, egy ilyen baba megnyugtatja az öregeket.

“Nagyon sok idős feledékeny ember már nem is tudja, miért él igazán. Nincs céljuk és amikor vesznek egy ilyen kisbabát, mintha újjáélednének.”

Miután ez a történet napvilágot látott, a testvérek üzlete még népszerűbb lett. Addig inkább helyi vásárlóknak adták el a babákat, de ma már az egész világon keresik termékeiket.

Lehet, hogy azt gondolja, ezek a babák félelmetesen vagy gyönyörűen hasonlítanak egy igazi babára, el kell ismernünk hogy a testvérek rendkívül tehetségesek.

betöltés...