A 21 éves fiú meglepődött, mikor az idegen megfogta a kezét – de mikor megtudta miért, nem engedte le

Mikor a 21 éves Godrey Cutto egyik nap felszállt a buszra, olyan dolog történt vele amire nem is tudta, hogyan fog reagálni.

Godfrey épp egy barátjával ebédelt aznap és utána elindult hazafelé. A buszon leült egy ülésre és aztán hirtelen odament hozzá egy férfi és megkérdezte, megfoghatja-e a kezét.

A 21 éves fiút meglepte az idegen kérése de megfogta a kezét. De még sokkal jobban meglepődött, amikor az idegen csak ott ült mellette és nem akarta elengedni a kezét.

Godfrey azt hitte a férfi csak viccelődik vele, de aztán megtudta, mi ennek az oka.

A férfi elmondta nekem, hogy Robertnek hívják és enyhén szellemi fogyatékos, nagyon rosszul hall és egyfajta bénulásos megbetegedése is van. Nagyon félt a buszon és mivel Godfrey barátságosan nézett ki,  ezért odaült mellé. Az utazás során a férfi el sem mozdult mellőle és odabújt hozzá.

A buszon utazó egyik utas lefényképezte őket és a képet feltette a Facebook-ra. A kép nagyon gyorsan terjedt és több ezer ember látta a fiatal fiú kedves cselekedetét.

Godfrey még tovább is ment a busszal, mint kellett volna, hogy elkísérje a férfit egy darabon. Aztán leszállt és visszament pár megállót az ellenkező irányba.

Oszd meg ezt a cikket barátaiddal, ha Téged is inspirált Godfrey kedves cselekedete!

betöltés...