4 óra van hátra az életéből a 22 éves lánynak – utolsó kívánsága egy nagy találkozás

A 22 éves ausztrál Kia Lettice-nél petefészekrákot állapítottak és Sydney-be vitték kezelésre, írta a Telegraph. A diagnózis után azt a hírt kapta, hogy nem fog felépülni a betegségből.

Egyik nap a kórházban Kia-nak azt mondták, már csak órái vannak hátra. Mahalia, a legjobb barátja vele volt a kórházban és teljesítette utolsó kívánságát.

Publiée par Kia Lettice sur Jeudi 26 septembre 2013

Mahalia egy felhívást tett közzé a Facebook-on:

URGENT REQUEST!!! Any assistance to boost my friend up? She is currently in Prince of Wales hospital and has roughly…

Publiée par Mahalia Murphy sur Lundi 5 décembre 2016

“ÜZLETI KÖZLEMÉNY!!! Tudna valaki nekem segíteni? A barátomat kellene egy kicsit felvidítani, jelenleg a Prince of Wales kórházban van és már csak négy órája van hátra, a rák ellen küzd. Szeretne Greg Inglis-szel vagy Beau Ryan-nel találkozni. Nagyon megköszönném, ha valaki kapcsolatba tudna lépni velük.”

Publiée par Kia Lettice sur Dimanche 11 septembre 2016

Mahalia felhívását több ezren osztották meg. Greg Inglis és Beau Ryan mindketten ismert rugby játékosok és azt remélte a lány, hogy legalább az egyik el tud jönni hozzá a kórházba.

Strax därefter fick Mahalia ett meddelande i sin inkorg – det var Beau Ryan som sa att han kunde vara på sjukhuset inom 2 timmar.

Kia nem hitte el, amikor megmondták neki, hogy egyik kedvenc játékosa, Beau Ryan el tud jönni!

Priceless moment for my girl ❤️ The energy she gained from his presence was amazing ! Beau Ryan is a legend ! After 4 hours notice he made it !!! 👏🏾 love you girl xx😘

Publiée par Mahalia Murphy sur Mardi 6 décembre 2016

Egy óra múlva a férfi ott is volt, egy fotós pedig megörökítette ezt a szép pillanatot. Kia nagyon boldog volt, mosolygott is amire már régen nem volt példa.

De a történetnek itt még nincs vége.

❤️️

Publiée par Beau Ryan sur Mardi 6 décembre 2016

A képet több ezren lájkolták az interneten. Úgy tűnt, hogy ez a találkozás Kia-nak sok energiát adott, mert még 24 órán keresztül életben maradt. Öt nappal később azonban a lány elhunyt.

Sok kitartást kívánunk Kia családjának és reméljük pici vigaszt nyújt számukra az, hogy a lány halála előtt kedvenc játékosával találkozhatott.

betöltés...