Ez a 2 lány épp a delfinekkel játszik, amikor hirtelen azt mondja nekik az oktató, hogy távozzanak azonnal. Az ok hihetetlen!

Nagyon sok ember álma, hogy egyszer egy barátságos delfint megsimogathasson, vagy akár együtt úszhasson vele. Szerencsére most már van direkt a szórakoztatás céljából kialakított delfináriumok, és itt testközelben találkozhatunk a delfinekkel.

Nataja és Jorja nagyon rajongtak a delfinekért, és minden álmuk az volt, hogy egyszer közelebb mehessenek hozzájuk.

Az édesanyjuk teljesítette a kívánságukat, és egy szép napon elvitte őket egy delfináriumba. Amikor az édesanyjuk felajánlotta nekik, hogy a látogassák meg a Brookfield Állatkertet a hetedik mennyországban érezték magukat.

A látogatás során nem csak szemlélhették, de meg is simogathatták a delfint.

A lányok annyira boldogok volta, hiszen legnagyobb álmuk teljesült.

Azonban egyszer csak az egyik állatkerti alkalmazott félbeszakította a lányok boldogság, és felszólította őket, hogy hagyják a el a terepet, és távozzanak.

Amikor megmutatta az irányt, hogy merre kell menjenek a medence mellől, a lányok felnézte, és meglátták, hogy ott áll a rég nem látott, katonai szolgálatot teljesítő édesapjuk.

Akkor boldogság volt ez számukra, hogy örömükben még sírtak is. Minden bizonnyal ez volt életük egyik legszebb napja, hiszen két nagyon nagy kívánságuk teljesült!

betöltés...