Köldökét eltávolítatta, nyelvét felvágatta és szemgolyó tetoválást csináltatott, hogy Tündér álomlánynak nézzék

Grace Neutral soha nem érezte kényelmesen magát a bőrében, és nem szeretett volna szépségideálok közé tartozni. Csak azt szerette volna, ha valaki ránéz, amikor a kinézete tükrözi a lelkét.

Ezután döntött úgy, hogy a köldökét eltávolíttatja, nyelvét villásra vágatja, és lila tintával tölti fel a szemgolyóját, mert úgy szeretett volna kinézni, mint a „Tündér álomlány.„

A Yahoo 7 kérdésére hogy miért is néz ki így azt válaszolta: „Nők kinézete között is rengeteg különbség van, a mai világban. Ha egy férfi teszi ezt magával könnyebben elfogadják, mert egy nőnek úgy kell kinéznie, mint egy rózsának. Sokszor az emberek odajönnek hozzám és megkérdezik, miért csinálom ezt magammal, mikor olyan szép vagyok. De ezt csak a mainstream média miatt van, hogy nem tudnak elfogadni, és ez nem én vagyok. A mostani kinézetem tükrözi a lelkem és soha nem szeretnék úgy kinézni, mint például Kim Kardashian.

Grace elmondta, hogy a köldök eltávolítás egyszerű, majd amikor a mellbimbóit is el akarta távolíttatni figyelmeztették a vele járó kockázatokra, ami után erről a dologról letett. A legnehezebb módosítás a fül átalakítása volt, mivel mindegyik közel két órát vett igénybe.

A beavatkozásokra nem lehet felkészülni, a gyógyulás mindig nehéz.

A legfélelmetesebb élmény az volt számára, amikor a szemgolyóját töltötték fel tintával.

Azt mondta a folyamat egy hajszálvékony inzulinos tűvel történik, és az egész beavatkozás alatt mozdulatlanul kell ülni, mivel egy rossz mozdulat és elveszítheted a látásod.

A szemgolyó feltöltése nem fájdalmas, mivel a szemben nincsenek érző idegek, inkább kellemetlen és nagyon viszket.

Annak ellenére, hogy folyamatosan támadják az utcán és a közösségi oldalakon, az Instagramon már 315 000 követővel rendelkezik. Jelenleg két modell ügynökségnél dolgozik az Ashley Williams és a London Fashion Week-nél.
Úgy tűnik nem bánta meg a változtatást, mert azt mondta: „Légy eredeti, légy önmagad és boldog leszel.”

betöltés...