Furcsa hangot hallanak a sárgolyóból – mikor közelebbről megnézik nem hisznek a szemüknek

Brit állatbarátok egy csoportja kirándulásuk alkalmával különös dolgot talál az út szélén. Első látásra ez a valami úgy nézett ki, mint egy nagyobb sárcsomó, de amikor közelebbről megnézték, nagy meglepetésben volt részük.

Furcsa hang jött ki ugyanis ebből a sárcsomagból, ezért tudták, hogy “valami” oda beragadhatott. Elvitték a sárcsomagot egy állatorvosi rendelőbe, ahol megtisztították ezt a golyót. Kiderült, hogy nem sárkupacról, hanem egy élő sündisznóról volt szó.

Végül is az állatorvosi rendelőben szépen megtisztították őt a sártól.

Ahogy tisztították az állatkát, az egyre inkább mozgolódni kezdett. Most a Brent Lodge Wildlife Hospital nevű állatkórházban lakik, ahol ételt kap és gondoskodnak róla, amíg jobban nem lesz. Aztán később visszaengedik őt a természetbe.

Az állatkórház dolgozói lefényképezték a megszeppent kis állatot a sárgolyóval együtt és feltették a képeket a Facebook-ra. A kis állatnak most már sokkal jobb kedve van.

Annyira örülünk, hogy ezt a kis csöppséget sikerült megmentetni. Kérjük oszd meg ezt a cikket a Facebook-on, ha Neked is tetszett!

betöltés...