Előfordult már veled, hogy ugyanabban az időpontban ébredtél fel éjszaka? Tudd meg mit jelent!

Az emberek akár többször is felébrednek az éjszaka során, mindezt befolyásolhatják számos életmódbeli tényezők.

Sokan azonban arra lesznek figyelmesek, hogy a legtöbb esetben ugyanabban az időpontban ébrednek fel, és bár sejtik, de nem tudják mit is jelenthet ez. Ha te is tapasztaltál már ilyet és érdekel milyen üzenetet tartogat ez számodra, akkor most megtudhatod!

21-23 óra között

Ez az az idő, amikor az emberek próbálnak elaludni. A szervezet ilyenkor tölti újra a készleteit és készíti fel tested a következő napra. Ha ebben az időszakban ébredsz fel mégis a leggyakrabban, akkor a helytelen táplálkozás az oka. Próbálj meg helyesen és a megfelelő időben enni. Semmiképp ne egyél este 6 után semmit, ha nyugodt, kipihent éjszakát szeretnél magadnak.

23-1 óra között

Ha ebben az időszakban ébredsz fel leggyakrabban, akkor annak a benned lévő harag és a sok negatív gondolat lehet az oka. A Yin és Yang, vagyis az energiák egyensúlya nem működik nálad megfelelően, amelyet sürgősen helyre kell állítani. Töltődj a pozitív energiákból és minden lefekvés előtt gondolj valami szépre, ami aznap történt veled.

1-3 óra között

Ha ebben az időszakban ébredsz fel az éjszaka közepén, akkor a szervezeted számára méregtelenítésre van szükség és sürgős regenerálásra. Nem törődsz elegedet a testeddel és az egészségeddel, amivel gondjaid lehetnek, ha igy folytatod. Nagyon sok lelki sérelmet magadra veszel, amelyek előbb utóbb betegségek kialakulásához vezethetnek, ha így folytatod.

3-5 óra között

Ha ebben az időszakban ébredsz a leggyakrabban, akkor a légzőrendszereddel és a tüdőddel vannak problémáid. Próbálj meg kevesebb stresszt vinni az életedbe, és a szorult helyzetben figyelj nagyon a szabályos légzésedre.

5-7 óra között

Ebben az időszakban ürülnek ki a felszabadult mérgek a szervezetedből. Ebben az időszakban aktiválódik a méreganyag a vastagbélben. Ha a táplálkozásod nem megfelelő, akkor ebben az időszakban ébredhetsz a leggyakrabban, amelynek következő lépésében bajaid lehetnek az emésztéseddel.
betöltés...