365 bizonyíték, hogy ez a fickó őrülten szerelmes

Egy fiatal srác olyan ajándékkal lepte meg barátnőjét, amiről a lány még csak nem is álmodott. Mutatjuk!

Nem mindennapi romantikus gesztust tett közzé a minap a Reddit TheOnlyOne87 nevű felhasználója. Olyan meglepetést készített barátnője számára, amit alighanem bárki megirigyelne. Az egész ezzel az üres befőttesüveggel kezdődött:

Készítője 365 darab romantikus üzenetet rakott bele, tehát az év minden napjára egyet. A kis cetliket színük szerint csoportosította: sárgával jelölte a közösen megélt pillanatokat és emlékeket, zölddel az idézeteket és dalszövegeket, rózsaszínnel pedig az okokat, amiért szereti a lányt.

365 üzenetet nagyon nehéz megírni úgy, hogy egyik se legyen közhelyes vagy elcsépelt, de szerencsére rengeteg közös élményből meríthetett. A dalszövegeket pedig mindkettőjük kedvencei közül választotta ki. Külön papírlapon strigulázta, melyik kategóriából mennyinél tart, hogy biztosan ne tévessze el a mennyiséget. Íme az eredmény:

Miután elkészült vele, meglepetésszerűen odaadta szíve választottjának, aki természetesen szóhoz se jutott az örömtől és meghatódottságtól. Nem csoda, hiszen ki ne értékelné, ha valaki ennyi energiát fordít arra, hogy kifejezze a szeretetét? Kérdésként csak az merül fel, vajon mivel tudja felülmúlni ezt az úriember, ha egyszer úgy dönt, hogy megkéri a lány kezét… 🙂

betöltés...