Válassz egyet a színes képek közül és nézd meg az üzenetét!

Nézd meg ezt a 4 képet és válassz egyet, majd olvasd el a hozzá tartozó leírást! A választás során hallgass az intuíciódra.

1.Nagyon racionális ember vagy. Szeretsz mindent előre megtervezni. Tisztában vagy azzal, hogy mit akarsz elérni az életben és törekszel is ennek megvalósítására. Olykor nagyon maximalista és kritikus vagy magaddal és másokkal szemben is. Próbálj meg toleráns lenni másokkal! Mindenki úgy éli az életét, ahogyan tudja. Ha idegeskedsz az a belső békédnek nem jó. A legjobb dolog, amit tehetsz, hogy példát mutatsz és megértő leszel!

2.Energikus, lelkes és nagyon kreatív ember vagy. Optimista ember lévén, mindenben megtalálod a pozitívumot. Akkor vagy igazán önmagad, ha rengeteg tevékenységben kipróbálod magad. Viszont, néha már a kötelezettségvállalásod rovására is megy. Próbáld megtervezni és jobban beosztani az idődet! Csak abba a feladatba fogj bele, amit időben be is tudsz fejezni! Hidd el, így hatékonyabb leszel! A tehetséged végtelen, így egy kis szervezés csodákra képes.

3.Teljesítményorientált ember vagy. Nagyon céltudatos és lelkes vagy. Szeretsz a figyelem középpontjában lenni. Élvezed az életet, szereted a kalandokat, szereted a „versenyzést”. Számodra az a fontos, hogy ma jobb legyél, mint tegnap. Koncentrálj a jelenre! Ha jobbá teszed a jelent, akkor az is jobb lesz, ami utána következik.

4.Érzékeny, empatikus ember vagy. Nagyon figyelsz arra, hogy az embereknek mire van szükségük és, hogyan tudnál nekik segíteni. Különleges szemléletmóddal tekintesz a világra. Néha azt érzed, hogy senki sem ért meg téged. De hidd el, pozitív lényed mindenkit elvarázsol! A világ tele van fénnyel, örömmel és boldogsággal, amikhez a kulcs a szeretet.

betöltés...